00vladan 300 Napisano Mart 20, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, gore navedene rukavice idu na poklon uz uslov slanja par poruka klincu sa linka: Lazar Krstić WWW.BUDIHUMAN.RS Ili sms-a sadržine 594 na broj 3030. Rukavice kupljene pre 2 sezone u Barelu, nisu nošene kao jedine jer mi od prvog dana nisu legle. Stanje se vidi na slikama. Nošene, imaju tragove habanja. Mogu da izguraju sezonu, možda i više. Detaljnije slike mogu i na viber. Lično preuzimanje u Beogradu ili šaljem kuririma. Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Mart 20, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje za gest. Nisu mi potrebne rukavice ali sam poslao par sms-ova 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 20, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Da li su rukavice poklonjene ? Ako nisu ja se prijavljujem Saljem porukice na 3030 Promenio Mart 20, 2022 član Baki Vrsac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Mart 20, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Nisu, rezervisane su za tebe ako ti budu odgovarale. Dalje ćemo preko PM. Hvala tebi I ostalima koji su poslali poruku. Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Poslao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 20, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7982 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Poslao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Mart 20, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Drwgo mi je da ima odaziva. Hvala još jednom svima, potrudiću se da bude uskoro još nekih stvari na poklon. Budimo humani Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Odoše kod @Baki Vrsac koji je bio najbrži u javljanju. Može lock. Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...