bmw 1750 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan eto ga,prvi problemi sa autocomom sve sam montirao,prikljucio itd,i kako sam rekao radi stvarno super,ali napravljen je jedan propust za koji nebi ni znao da me nije zaustavila Slovenska policija. Sve u svemu,kabel koji se dobiva u orginalnom paketu autocoma na koji se spaja kaciga sa samim uredjajem,nije fleksibilan(kao zica od telefona) nego fiksan(obicna zica) i ne odgovara po zakonu EU pa sam skoro platio kaznu 100€ zbog te gluposti koju nisam ni znao.Sva sreca,nakon dugo natezanja,policajac me pustio tako da sam samo opomenut.Pokazao mi je i zakon gdje to i pise da svi biciklisti i motoristi kojima je kaciga povezana sa raznim uredjajima MORA biti povezana sa FLEKSIBILNIM kabelom radi sigurnosti vozaca da se nebi negdje zapelo itd. Eto,sada vodim bitku da nadjem takav sedampinski fleksibilni kabel i nakon danasnje potrage jos nisam imao srece... nemoj jebavat.....pa zar naši plavci imaju vremena da se time bave? svaka čast.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Sasa jel nadje taj kabal. Prodje vec dugo vremena a ti to ne napisa a ja bih mozda kupio Autocom, ali posto planiram da malo putujem preko Slovenije nije mi bas namera da se zezam sa njihovim plavcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Avgust 22, 2009 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan @ Crven ban: Našao je ............................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan @ Crven ban: Našao je ............................... Posto si mi odgovorio, pretpostavljam da ima kod vas u radnji. Eto mene uskoro kod vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Crven ban: Našao je ............................... Posto si mi odgovorio, pretpostavljam da ima kod vas u radnji. Eto mene uskoro kod vas. Sta bi jesi li kupio, ako jesi da skoknem do tebe pa ako mi se svidi da pazarim i ja, mada trenutno koristim N102 kit sa Zumom 550 i nisam bas najzadovoljniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prema porvrdjenim informacijama svi modeli Autocom-a sa kablovima su na popustu od 50% , ciste se zalihe, posto su nedavno izbaceni novi Bluetooth modeli. Evo i lnik-a: http://www.autocom.co.uk/Autocom_Clearance_Sale.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Avgust 28, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vazi li popust i za nas 'robove' iz Srbije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan @ Crven ban: Našao je ............................... Posto si mi odgovorio, pretpostavljam da ima kod vas u radnji. Eto mene uskoro kod vas. Sta bi jesi li kupio, ako jesi da skoknem do tebe pa ako mi se svidi da pazarim i ja, mada trenutno koristim N102 kit sa Zumom 550 i nisam bas najzadovoljniji. U medjuvremenu sam nasao motor koji jurim dosta dugo i sad skupljam svaku paricu da ga pazarim, tako da ce autokom malo da saceka, ali ako u Srbiji kod zvanicnog predstavnistva bude neke akcije ovog tipa sa smanjenjem cene, onda tako nesto bude i ranije. Dodji ti i ovako , nemoj da ti autokom bude izgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Crven ban: Našao je ............................... Posto si mi odgovorio, pretpostavljam da ima kod vas u radnji. Eto mene uskoro kod vas. Sta bi jesi li kupio, ako jesi da skoknem do tebe pa ako mi se svidi da pazarim i ja, mada trenutno koristim N102 kit sa Zumom 550 i nisam bas najzadovoljniji. U medjuvremenu sam nasao motor koji jurim dosta dugo i sad skupljam svaku paricu da ga pazarim, tako da ce autokom malo da saceka, ali ako u Srbiji kod zvanicnog predstavnistva bude neke akcije ovog tipa sa smanjenjem cene, onda tako nesto bude i ranije. Dodji ti i ovako , nemoj da ti autokom bude izgovor Pametno zboris, bolje da sacekamo mozda bude neka akcija, a u Valjevo ,Boze zdravlja planiram posle Macedonije i javljam se obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 7, 2009 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Prema porvrdjenim informacijama svi modeli Autocom-a sa kablovima su na popustu od 50% , ciste se zalihe, posto su nedavno izbaceni novi Bluetooth modeli. Evo i lnik-a: http://www.autocom.co.uk/Autocom_Clearance_Sale.pdf Starih modela autocom uredjaja više neće biti u Srbiji, ostalo nam je još par komada na lageru po cenam kao na sajtu. Očekujemo nove uredjaje uskoro.Naravno njihova cena će biti znatno viša. Preporuka je da zainteresovani nabave uredjaje po ovim cenama dok ih ima.......... Što se tiče Clearance sale-a ja tu informaciju nisam uspeo da nadjem na njihovom zvaničnom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Septembar 7, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Starih modela autocom uredjaja više neće biti u Srbiji, ostalo nam je još par komada na lageru po cenam kao na sajtu. Cenama na vasem sajtu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Septembar 7, 2009 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Da, na taj sajt sam mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c_h_i_e_f 0 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se cene tice nije skuplje u odnosu na ono sto sam gledao preko ebay-a i generalo koliko su u inostranstvu. Konkretno ja nisam uzeo Autocom, uzeo sam uredjaj: Albrecht AE 600 S evo linka, ako neko oce da vidi o cemu se radi http://www.alan-uk.com/mc/products_intercoms_ae600s.shtml. Samo da vam kazem, ugraditi Autocom i ovaj Albrecht u Nolana N90 je smesno lako, posto kaciga sama po sebi ima tu opciju i ostavljeno dovoljno mesta. Montira se za 10min max. Medjutim ja imam Schuberth C2!!! Puna 2 i po sata mi je trebalo da skupim hrabrosti i krenem da ugradjujem slusalice u Schubija. Posto je uredjaj jako slican kao i autocom , otisao sam na autocom sajt posto oni imaju uputstva za C2.Koja otprilike pokazuju 6 slicica i kao tu ti oni kazu sta treba da uradis.http://www.topgearaccess.com/autocom/pdf/Schuberth_C2_Fitting.pdf .Ovo nema veze sa zivotom, osim pocetka koji glasi odsrafite 2 srafa TORX-om.I tu krece katastrofa... Ko zeli mogu da mu posaljem detaljne slike celog toka mog mucenja da ne smaram sve ostale. Inace stvar je super za onog koga to zanima. Imate uvek dostupan telefon, za duza putovanja radio ili mp3 i ako imate suvozacicu u isto vreme mozete da slusate muziku, a onog trenutka kada pocnete da pricate muzika se utisava za 50-60%. Da sam ranije imao informaciju da je 11200 dinara, iskreno ne bi kupio Albrecht. Eto toliko od "iskusnog korisnika", a sad ocu 10% od svakog prodatog uredjaja ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan jedan koristan link ugradnje u C2...... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=25359&st=0&p=1287474&#entry1287474 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c_h_i_e_f 0 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedan koristan link ugradnje u C2...... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=25359&st=0&p=1287474&#entry1287474 Otprilike tako je izgledala i moja ugradnja. Ma muka ziva. Zezanje sa kacigom od 350 EUR.Trebalo mi je 4x da udahnem duboko i da sve sagledam i dobro isplaniram da ne unistio sve. U svakom slucaju hvala za link. Sigurno ce pomoci ljudima koji imaju C2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Mart 23, 2010 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ugradnja u C3 kacigu (Schubert naravno) je pravolinijska, cak veoma laka. SLusalice se psotave u za to ostavljena udubljenja (autocomm slusalice su POTPUNO istog oblika kao ta udubljenja na Schubert-u). Backnoise mikrofon se ostavi na preklopu fiksnog i donjeg dela kacige, sva kablaza ide ispod sundjera, a boom za mikrofon se lepo uglavi ispod sundjera na obrazima. Meni je uzelo oko 1h. To znaci da neko zaista spretan do moze da ugradi za max 15min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...