zzoza 53 Napisano Mart 15, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi tregeri za revit pantalone, offtrack. Tregeri napred imaju kopcanje na cicak a pozpadi na rajfeslus. Zvao sam motoland , nema na stanju tek krajem marta stizu. Promenio Mart 15, 2022 član zzoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Mart 15, 2022 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj još 10 dana i eto ti kraj marta, jedino ako nisu mislili na 2023. Teško ćeš ovo naći u prodaji polovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, porucicu od njih Ali reko da proverim, mozda nekom stoji u ormanu i vata prasinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја уз'о праве трегере 4 цм широк ластиш, прошивен концем, по 2 широке штипаљке напред и позади - 2500 рсд. Неки наши производе: Muški i ženski tregeri za pantalone WWW.TREGERI.INFO Tregeri za pantalone razlicitih vrsta i modela,tregeri za decu, tregeri sa šarama, tregeri sa... За сада (1 ношење од 2-3 сата) ми делују ок, видећемо за квалитет. Не знам колико коштају ти наменски, али ако су много скупљи, ваља размислити о овоме. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Imam ovakve, veoma sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da video sam. Ima i u barelu kao bas za motor ali sta znam , to mi je klasika. Ja sam bas hteo da uzmem originalne. Ne znam. Pomislio sam da neko ima i ne koristi. Tako sam razmisljao kad sam postavio oglas. Ali hvala svima na predlozima. Verovatno cu sacekati motolend i kraj marta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Mart 16, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zzoza je napisao: Naravno, porucicu od njih Ali reko da proverim, mozda nekom stoji u ormanu i vata prasinu. Koliko su Revit tregeri u Motolandu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Yanco said: Koliko su Revit tregeri u Motolandu? 4,900rsd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...