Mina 545 Napisano Novembar 19, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ko ne moze da se suzdrzi politike i religije neka ne pise nista Napisane su svakakve gluposti do sada, pa neka se pise do kraja Mislim da nisu pisane gluposti...par ljudi je samo s istorijske tachke iskomentarisalo sliku br 2 ... zaboravila sam sad username...ali istorijski jeste tachno da su tetovaze prvo bile na grudima, a zatim na ruci...a zute marame su nosili na rukama van logora... Pa ako su to gluposti...onda shto smo ishli u shkolu uopshte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hebote , ajde kao sad svi lepo glasamo za sliku koja nam se vishe svidja, eventualno komentarisemo slke, a ne prepricavamo detalje iz logora kao da smo bili u Auschwitz-u godinama ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 20, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, bitno je da ljudi razmisljaju o fotografijama, sad, dal devojka sedi u krilu neozenjenog ili ozenjenog coveka koji oce da je okrene na telefon sutra ujutru ili ne, nije od sustinske vaznosti, ali nekima je jednostavno gust da to primete. Ali nekada jednostavno morate biti nedosledni, ipak sve to treba ukomponovati u fotografiju. Da je foto br.2 bila crno-bela, sumnjam da bi marama bila zuta ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisu pisane gluposti...par ljudi je samo s istorijske tachke iskomentarisalo sliku br 2 ... zaboravila sam sad username...ali istorijski jeste tachno da su tetovaze prvo bile na grudima, a zatim na ruci...a zute marame su nosili na rukama van logora... Pa ako su to gluposti...onda shto smo ishli u shkolu uopshte... niste videli baš sve komentare, , nažalost bilo je i nekih baš neprimerenih pa su obrisani ... sasvim je bila ok odluka ... jednostavno nije to bilo za ovu temu (mina, brate, ti si tada igrala CS samnom, pa znam da nisi videla poruku ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 20, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan saljivdzija Hitman Mikka je wrishtao od smeha .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan saljivdzija Hitman Mikka je wrishtao od smeha .. ;D a ja sam plakao od muke kada sam čuo sa kojim staklom su radili ;( me ... wants ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 20, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan cuti, ja sam plakao od muke pokusavajuci da shvatim sta doticna sprava radi! Kad mi je objasnjeno, imalo je perfektno smisla. Sad i ja wants ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Novembar 20, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan tilt/shift 90mm. Pa i nije mnogo skup a i zanimljiva naprava. samo treba neko da zna da koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Snupi i Lucija se tuku!!! ;D Ma jok, ja glasao za No.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za prvu, vedrija je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 21, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam glasao takodje za prvu. Nisam zalazio u neko analiziranje fotografija. Prva mi se dopala jer jednostavno me asocira na radjanje ljubavi dvoje mladih, kad devojka momku napise na dlanu broj svog telefona - da ovaj stisne saku i ne izgubi ga. Druga fotografija cim sam je pogledao - potsetila me na slike iz udzbenika istorije - i onda je ( bar za mene ) ostala samo ona prva ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan No.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji dan, i jos uvek je trka neizvesna! Odlicne fotografije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 21, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I glasanje zavrseno!!! Prvo da cestitam protivnickoj ekipi, borba je bila neizvesna do samog kraja, sledeci put ce te i vi dobiti sansu da pobedite. Sto se tice glasaca, zamajevaca, kriticara i ostalih, drago mi je da je Minina i moja slika dobila kritike kakve jeste, neki negativni komentari su vise bili na mestu nego pozitivni ali u svakom slucaju mi je drago ako je fotka bar nekoga navela na razmisljajne o etiketiranju, depersonifikaciji i diskriminaciji ljudi. -strujo- nisam druge ruke no svoje i minine imao, a cak i moja je samo jedna bila na raspolaganju, drugom sam slikao -slika je u prvobitnom obliku trebala da bude crno-bela, ali smo jednostavno zakljucili da ce na ovaj nacin da bude za nijansu mracnija -namera nam nije bila da vam nasa fotografija bude prijatna, naprotiv, nadam se da vas je poprilicno potresla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Glasanje gotovo, pobedili su Mina i Kvarisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 23, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su glasali za nas i omogutjili nam pobedu ! Hvala nashim roditeljima, bratji, sestrama, celoj familiji, hvala pekari prekoputa ulice na svezem hlebu, hvala Filip Morisu na dobrim cigarama, hvala USA-i ;D na coca coli .... i veliko hvala Mikki na pozajmljenom foto aparatu i ostaloj opremi! Nego...gubitnici ;D ;D ;D nema vas da se javite, shta je bilo ;D maca pojela jezik ;D ;D ;D p.s. Zelimo mir u svetu ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam obema ekipama i zelim da kazem da u ovoj 'tuci' nema gubitnika. Koliko je druga fotka bolja, toliko je i prva odlicna, obzirom da je napravljena mob. telefonom. Moj glas je pripao fotki br.2 zbog skladnije kompozicije i jakih emocija izazvanih porukom. Takodje, Jole pozdravlja obe ekipe (secate ga se sa akcija ) i kaze da je fotka br.2 svemirska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel pobednicka ekipa spremna na revans, pod istim uslovima - ali da se zameni tehnika ? Da pobednici slikaju mobilnim , a da druga ekipa slika svom mogucom i nemogucom opremom i Mikkom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ispocetka! dakle, pobednici bi po meni trebali da plate pice drugoplasiranima a drugoplasirani da cestitaju pobednicima ako ste videli neke ruzne komentare pa su u medjuvremenu nestali, moram napomenuti da vam se sve to prividja i da niste normalni ;D za `kaznu` predlazem revans na temu `Prijateljstvo` Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ispocetka! dakle, pobednici bi po meni trebali da plate pice drugoplasiranima a drugoplasirani da cestitaju pobednicima ako ste videli neke ruzne komentare pa su u medjuvremenu nestali, moram napomenuti da vam se sve to prividja i da niste normalni ;D za `kaznu` predlazem revans na temu `Prijateljstvo` mislio sam da u zivotu necu ovo reci ... ali ... bravo mrlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan A gde je za mene pice? Ipak sam se namucio da zadam temu..zasluzio sam i klopu,al ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 25, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlozio jos na pocetku da menjamo uloge! a Stef, ti si zasluzio ceo kotlic za sebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a chek sad ne hvatam nista cija je cioja slika ?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...