Jump to content

Moto Zajednica

Poslednji obračun!

Koja je fotografija bolja?  

105 članova je glasalo

1. 1. Koja je fotografija bolja?

• No. 1
      50
    • No. 2
      55

Recommended Posts

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

ko ne moze da se suzdrzi politike i religije neka ne pise nista

Napisane su svakakve gluposti do sada, pa neka se pise do kraja ;)

Mislim da nisu pisane gluposti...par ljudi je samo s istorijske tachke iskomentarisalo sliku br 2 ... zaboravila sam sad username...ali istorijski jeste tachno da su tetovaze prvo bile na grudima, a zatim na ruci...a zute marame su nosili na rukama van logora...

Pa ako su to gluposti...onda shto smo ishli u shkolu uopshte...  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

Hebote , ajde kao sad svi lepo glasamo za sliku koja nam se vishe svidja, eventualno komentarisemo slke, a ne prepricavamo detalje iz logora kao da smo bili u Auschwitz-u godinama ???

??? ??? ???

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Pa dobro, bitno je da ljudi razmisljaju o fotografijama, sad, dal devojka sedi u krilu neozenjenog ili ozenjenog coveka

koji oce da je okrene na telefon sutra ujutru ili ne, nije od sustinske vaznosti, ali nekima je jednostavno gust da to primete. Ali nekada jednostavno morate biti nedosledni, ipak sve to treba ukomponovati u fotografiju. Da je foto br.2 bila crno-bela, sumnjam da bi marama bila zuta ?!?

• Zainteresovan, 695 postova

Mislim da nisu pisane gluposti...par ljudi je samo s istorijske tachke iskomentarisalo sliku br 2 ... zaboravila sam sad username...ali istorijski jeste tachno da su tetovaze prvo bile na grudima, a zatim na ruci...a zute marame su nosili na rukama van logora...

Pa ako su to gluposti...onda shto smo ishli u shkolu uopshte...  :)

niste videli baš sve komentare, :( , nažalost bilo je i nekih baš neprimerenih pa su obrisani ... sasvim je bila ok odluka ... jednostavno nije to bilo za ovu temu

(mina, brate, ti si tada igrala CS samnom, pa znam da nisi videla poruku :D )

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ja sam glasao takodje za prvu. Nisam zalazio u neko analiziranje fotografija. Prva mi se dopala jer jednostavno me asocira na radjanje ljubavi dvoje mladih, kad devojka momku napise na dlanu broj svog telefona - da ovaj stisne saku i ne izgubi ga.

Druga fotografija cim sam je pogledao - potsetila me na slike iz udzbenika istorije - i onda je ( bar za mene ) ostala samo ona prva !

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

I glasanje zavrseno!!! Prvo da cestitam protivnickoj ekipi, borba je bila neizvesna do samog kraja, sledeci put ce te

i vi dobiti sansu da pobedite. Sto se tice glasaca, zamajevaca, kriticara i ostalih, drago mi je da je Minina i moja slika dobila kritike

kakve jeste, neki negativni komentari su vise bili na mestu nego pozitivni ali u svakom slucaju mi je drago ako je fotka bar nekoga navela na razmisljajne o etiketiranju, depersonifikaciji i diskriminaciji ljudi.

-strujo- nisam druge ruke no svoje i minine imao, a cak i moja je samo jedna bila na raspolaganju, drugom sam slikao 8)

-slika je u prvobitnom obliku trebala da bude crno-bela, ali smo jednostavno zakljucili da ce na ovaj nacin da bude za nijansu

mracnija

-namera nam nije bila da vam nasa fotografija bude prijatna, naprotiv, nadam se da vas je poprilicno potresla.

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Hvala svima koji su glasali za nas i omogutjili nam pobedu !  Hvala nashim roditeljima, bratji, sestrama, celoj familiji, hvala pekari prekoputa ulice na svezem hlebu, hvala Filip Morisu na dobrim cigarama, hvala USA-i  ;D na coca coli .... i veliko hvala Mikki na pozajmljenom foto aparatu i ostaloj opremi!

Nego...gubitnici  ;D ;D ;D  nema vas da se javite, shta je bilo  ;D maca pojela jezik  ;D ;D ;D

p.s. Zelimo mir u svetu !  ;D

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Cestitam obema ekipama i zelim  da kazem da u ovoj 'tuci' nema gubitnika. Koliko je druga fotka bolja, toliko je i prva odlicna, obzirom da je

napravljena mob. telefonom. Moj glas je pripao fotki br.2 zbog skladnije kompozicije i jakih emocija izazvanih porukom.

Takodje, Jole pozdravlja obe ekipe (secate ga se sa akcija  ;)) i kaze da je fotka br.2 svemirska!  :)

• Drug član, 2143 postova

Jel pobednicka ekipa spremna na revans, pod istim uslovima - ali da se zameni tehnika ? Da pobednici slikaju mobilnim , a da druga ekipa slika svom mogucom i nemogucom opremom i Mikkom ?

;)

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

ajmo ispocetka!

dakle, pobednici bi po meni trebali da plate pice drugoplasiranima

a drugoplasirani da cestitaju pobednicima

ako ste videli neke ruzne komentare pa su u medjuvremenu nestali, moram napomenuti da vam se sve to prividja i da niste normalni  ;D

za `kaznu` predlazem revans na temu `Prijateljstvo`

• Zainteresovan, 695 postova

ajmo ispocetka!

dakle, pobednici bi po meni trebali da plate pice drugoplasiranima

a drugoplasirani da cestitaju pobednicima

ako ste videli neke ruzne komentare pa su u medjuvremenu nestali, moram napomenuti da vam se sve to prividja i da niste normalni  ;D

za `kaznu` predlazem revans na temu `Prijateljstvo`

mislio sam da u zivotu necu ovo reci ... ali ...

bravo mrlja :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja