Darkman 65 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Snadji se za lovu, a motor za samo koji mesec ide k'o alva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Finansijska kriza rešena. ;D Cena 1850 evropskih novaca. :o Dok se ne proda ja cu slatko da se navozam. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan S U P E R i ja... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan S U P E R i ja... ;D I ja cu!Samo na zadnjem da mu ne nabijam kilometrazu! ;D ;D ;D P.S.Stevo,donosim ti dvd u subotu,kad vec neces da dodjes po njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da mu isteglis lanac pa ce jos vise da kalira... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ti lepo po spisku KEEWAY, ATX, BT... A hondu pusti da lala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Januar 26, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Maja neda ATX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, kako cemo na prolece na Srebrno jezero... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao nx 650 domindzator, motor ko zmaj od shipova! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da kada samm ga vozio u subotu na miseluku nesto stuca... Ne znam sta bi moglo biti, ali dize se na gas... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ces ti opet na piaggio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Džabe refreshuješ oglas.Taj mojtor je moj,samo da se steknu uslovi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan E i vas dvojica me nervirate!!! Daj menjajte te motore pa da idemo na piće! Meni je sve jedno ko će da časti...ja ću da pijem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da castim i bez trgovine samo da okopni pa da dodjem motorom da vidi Cicak kako izgleda kad se namontira plastika oko cagera koja je do danas nedostajala. PS Necu da slikam videce on to uzivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan E i vas dvojica me nervirate!!! Daj menjajte te motore pa da idemo na piće! Meni je sve jedno ko će da časti...ja ću da pijem! Da stvarno sto se jednostavno ne zamenite? Bice zadovoljni i Cicak i tvoja gospodja,a to je vec dve trecine pa ti i nisi bitan jer nemozes da ih nadglasas! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi to drugovi. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno sto se jednostavno ne zamenite? Bice zadovoljni i Cicak i tvoja gospodja.............. I mi, i mi, mislim kad nas budu vozili na piće da časte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos stoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jevto, jel znas gde se povoljno pravi kopija kljuca za kontakt bravu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je kad imas ste da iskopiras kad nemas onda je muka koju sam ja resio uz pomoc majstor Sica i odredjene kolicine novaca. Sve u svemu to sto sam izgubio kljuceve je proslost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...