Protaa 46 Napisano Februar 18, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari imam sprint princa e sad tema je dali je to i kod vas tako naime menjac sve radi normalno ali jako trazi prebacivanje naprimer u petu moram vec da ubacujem sa 50 60 i primer kako idem petom oko 40 50 jer samo tako i oce jer u 4 dize obrtaje, naime kada idem petom i zelim da ga zaletim jedva nagura preko 80 Znaci mene muci zasto masina na tako malu brzinu odma trazi da se menja u sledecu brzinu malo mi je cudno to jer kao sto sam napomenuo na 40 50 na sat vec moram biti u cetvrtoj petoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2751 Napisano Februar 19, 2022 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Много је глупо да те ми овде учимо како се воза. Значи сасвим нормално је да се агрегат "непримерно" понаша у високи степањ преноса ако је путна брзина далеко мања од предвидене за тај степањ преноса. И веома је лоше тако експлоатирати и кола, и моторцикл јер првично многи делови у агрегату су суви а трпе ударац, да не помињем пренос и корпу са ламелама и потисним.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...