iggy01 3 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam jednog jako dobrog bandita, a pošto nemam iskustva sa njima voleo bih da čujem nečije iskustvo iz prve ruke. Koliko je uopšte Suzuki skup za održavanje, koliko se često kvari, koji su najčešći problemi kod njega... Sve što može da se kaže o njemu, ali iz iskustva, pošto sam našao gomilu sajtova sa svim mogućim tehničkim podacima, a nigde nečije konkretno iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Moj nije S ali mozda ti bude od pomoci: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25638.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy01 3 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Bandit'S Prijavi odgovor kao problematičan Odličan tekst, baš ono što sam tražio i što me je uverilo da nisam pogrešio u izboru. Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...