braca 90 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam nabavio Jawu 175 iz 1958. Nije vozena ni paljena oko 35 godina i nije zaribala...Plan mi je da je ove godine upalim i provozam...a sledeću zimu da krenem sa restauriranjem. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kompletna je, fali joj poklopac karburatora-predhodni vlasnik je obećao da će mi naći kada bude sredjivao garazu i fali joj sirena. Koristan sajt ako nekome zatrebaju delovi za jawu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.4jawa.com/category/346/engines-gearboxes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Februar 19, 2022 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prvi motor koji sam imao.Najviše sam se napatio sa dihtungom glave.Samo original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...