K_A_W_A 946 Napisano Februar 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tablet u potpuno ispravnom stanju i bez ostecenja. Ekran 8 inča kao nov, nigde nije napukao, niti je izgrebano, sto se i vidi na slikama. Sve radi. Slaba mu je baterija, pa je meni stojao na punjacu kad ga koristim, al zato je ta i cena. Ide i punjac uz njega. Uz tablet Poklanjam i futrolu. Uredjaj se prodaje kao polovan, pa preporucujem pre kupovine licnu proveru ispravnosti da se uverite da je sve onako kao sto sam napisao. Cena 29e. Telefon 062-770001 Besplatno slanje o mom trosku. Promenio Februar 6, 2022 član K_A_W_A Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4766 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kolko traje baterija nekih igara ili interneta. Uzeo bih sestrićima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 8, 2022 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Daj koju informacuju o tabletu. Podešavanje, sistem, o tabletu pa slikaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, stanebane je napisao: Daj koju informacuju o tabletu. Podešavanje, sistem, o tabletu pa slikaj. . Sve specfikacije o ovom tabletu ima na internetu. Ali ako treba mogu ja da potrazim, pa da iskopiram ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.2.2022. at 21:19, Markone88 je napisao: Kolko traje baterija nekih igara ili interneta. Uzeo bih sestrićima Baterija je dosta slaba, nekad izgura 20 min, nekad se ugasi posle 5 min. Nema pravila. Tako da sam i napisao da sam ga ja koristio uvek na punjacu. Koriscen je iskljucivo samo za surf na internetu. Stoji u ormanu i ne koristi se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...