BusMan 2025 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepo napisano i uslikano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Odlican potopis druze i jos lepsije slike!Ah,koliko volim da se provozam niz te krajeve,da posetim dedovinu,ali posao me ubija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su prelepe..Svaka čast.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Emocije........Emocije..........Emocije.......... :'( E, jesmo emotivni mi Srbi.......to je divna osobina, koja je u svetu postala RETKA, treba je sacuvati. Prijatelju, ti si ovim divnim putopisom ucinio da se i ja ovde u Africi zamislim i pomalo "ovlazim" i ja tastaturu. Sve je upravo tako..........kako si rekao. Nase kobasice, sunke......i ostale djakonije..........znaci NASE! To smo mi emotivne "budale" i ponosni sto smo takvi. Svaka casta na savladavanju ovih "planincina", dobro je da ti motor nije "shtucao" na tim nadmorskim visinama.... , a i zadnja guma ti je malo procelava........... ???, zameni je ..........zbog tebe. Veliki pozdrav iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepo napisano i uslikano. slazem se 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Mc SREMac - bravo za putopis! Ja sam Frušku Goru ''otkrio'' 90-ih ali je onda usledila dugogodišnja pauza,pa sam je ponovo ''otkrio'' prošle godine odlaskom u Erdevik. Mogla bi da se organizuje i neka Fruškogorska Tura naredne godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Neznase sta je lepse...slike ili tekst...BRAVO MAJSTORE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Velkam Beli ,prepoznao sam tvoj sofisticirani stil pisanja,a i prepoznao sam tvoj motorkotac....aj kad malo zaladi da napravimo jedan Djiro d Fruska gora....a,sta velis?Al ne moze ako nemas vaku majicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan jel ima one "Adidas" slanine (prosarane)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan jel ima one "Adidas" slanine (prosarane)? Jos malo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan lep ti bre taj Srem.A vala znas i da slikas A bogme i da pishesh. Hvala ti sto delis svoje talente sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh uhvatila me nostalgija.Inace sam rodom iz Novih Banovaca a vec 15g zivim u Cacku,nedostaje mi ravnica i dunav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' te, a sta je Guzvara, sa velikim "G"? Neko mesto? Znam da ima pita guzvara... Sremac, lepe su ti fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Je l' te, a sta je Guzvara, sa velikim "G"? Neko mesto? Znam da ima pita guzvara... Sremac, lepe su ti fotke. Guzvara s' makom,orasima....sa velikim G,jer je jedna i jedina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Divan je kiceni Sreeem, lepo je zivet u njeeem.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Komsija svaka cast na prelepom i iskrenom tekstu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...