Мали Ћаћа 10246 Napisano Avgust 2, 2006 Drug član, 4540 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo pa se i ja malo pohvalin.Jos jedna jaketa u mojoj kolekciji moto opreme.E sve je ovako pocelio sa mi je bilo dosadno na poslu i nesto san se osjeca koda nisan spava misec dana.Pa da samog sebe obradujen mora san potrositi koji $$$$.I tako je pala natavno Triumphova jaketa koji se slaze u moju Daytonu i evo par slicica.. Naravno uz jaketu je dosa ulozak za vrat i unutrasnji ulozank oba za voznju po ledenome ili kad malo zaladi,i naravno ono sta je najbitnije standardna opremaj je stitnici za laktove,ramena u sastavni dio triumphove opreme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 2, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dobra! :kul: U zdravlju da te sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 2, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan obnovio si se fino, nema sto.... sad da sacekas samo jos mjesec dana i kod vas ce da zaladi pa je taman isprobaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Avgust 2, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 2, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Prava rokerka :fcab::fcab::fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Avgust 2, 2006 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10246 Napisano Avgust 2, 2006 Drug član, 4540 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan obnovio si se fino' date=' nema sto.... sad da sacekas samo jos mjesec dana i kod vas ce da zaladi pa je taman isprobaj [/quote'] #Ode ima sunca skoro do deset sati uvece,ali kad sunce paden frisko je i moras ako neces da nosis jaketu tako da san joj skinija djanu istog dana :wink: YOman# volin sta je jednostavna i podsjeca me na dizjan iz kraja 60-h i pocetka 70-h......a ja san cafe racer u dusi #Evil_Zo,Endurac i Pablo hvala ima da se nanosa da ce mi dosaditi i moracu sljedece sezone da se opet castin :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...