Jump to content

Moto Zajednica

Stealth Jacket

Recommended Posts

• Drug član, 4540 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Evo pa se i ja malo pohvalin.Jos jedna jaketa u mojoj kolekciji moto opreme.E sve je ovako pocelio sa mi je bilo dosadno na poslu i nesto san se osjeca koda nisan spava misec dana.Pa da samog sebe obradujen mora san potrositi koji $$$$.I tako je pala natavno Triumphova jaketa koji se slaze u moju Daytonu i evo par slicica..

w23ja_dscn2883aur0.th.jpg

CdlVs_dscn2884apx8.th.jpg

404.jpg

Naravno uz jaketu je dosa ulozak za vrat i unutrasnji ulozank oba za voznju po ledenome ili kad malo zaladi,i naravno ono sta je najbitnije standardna opremaj je stitnici za laktove,ramena u sastavni dio triumphove opreme..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4540 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори
obnovio si se fino' date=' nema sto.... sad da sacekas samo jos mjesec dana i kod vas ce da zaladi pa je taman isprobaj ;)[/quote']

#Ode ima sunca skoro do deset sati uvece,ali kad sunce paden frisko je i moras ako neces da nosis jaketu tako da san joj skinija djanu istog dana :wink:

YOman# volin sta je jednostavna i podsjeca me na dizjan iz kraja 60-h i pocetka 70-h......a ja san cafe racer u dusi 8)

#Evil_Zo,Endurac i Pablo hvala ima da se nanosa da ce mi dosaditi i moracu sljedece sezone da se opet castin :roll:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja