fuego 6 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem... Voleo bi da ostane kod tebe jer motor je extra, a ako bas mora ici dalje taj koji ga uzme nece se pokajati... Motor sam video i cuo.., sretno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih odstupio od principa da ne probavam tudje motore.Ti bi bio medju prvima od kojih bi trazio krug. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14474 Napisano Jul 13, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih odstupio od principa da ne probavam tudje motore.Ti bi bio medju prvima od kojih bi trazio krug. ;D e sad ima da ga probas bas u inat :) ako sam ja mogao da probam jamanicu mozes i ti kawu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ocu i ja da ga probam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit013 1 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ja pro'bo. i nije neki kad nema 6-tu ovako ide samo 160 ali MPH ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ja pro'bo. i nije neki kad nema 6-tu ovako ide samo 160 ali MPH ;D Pa samo mi pravis zazubice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lavica 0 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom, iako se nisi ponudio da me provozas ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14474 Napisano Jul 31, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom, iako se nisi ponudio da me provozas ;D samo ako imas kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lavica 0 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom, iako se nisi ponudio da me provozas ;D samo ako imas kacigu Uh, nemam ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom, iako se nisi ponudio da me provozas ;D samo ako imas kacigu Uh, nemam ??? Pozajmicu ti ja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Odstampaj generalije pa zalepi na njega da se prodaje sutra u Futogu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14474 Napisano Avgust 12, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan oprostih se danas ja od kawe teska srca :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...