RAVEN 26 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Naš član gavrolini je u Beogradu i pukla mu je sajla od kvacila. Ako moze neko da mu pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazi? koji kraj u BG? ulica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naš član gavrolini je u Beogradu i pukla mu je sajla od kvacila. Ako moze neko da mu pomogne. Gde je i koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nas clan Sinisha, (sink3) ima radnju za sajle u Ruzveltovoj i sigurno moze da pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je Kawasaki zx6r On je u meku na Novom beogradu tel : 064 1636230 zove se Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al ste brzi svaka cast ;D Dok sam kliknuo da proverim gde je covek vi vec zavrsili ;D ;D Ja bih ga pratio al ne mogu da hramljem tako brzo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan idem ja po nikolu pa cu ga odvesti do siniše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Ja bih ga pratio al ne mogu da hramljem tako brzo ;D ;D ;D Šta sve nisu ljudi spremni da urade samo da ne moraju da voze motor na temperaturi žilet nižoj od +20 ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel nam merio neko prolazno vreme ... internet je ćudo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi se javio Gavrolini, problem rešen.Oko pola sata za prvu reakciju, i još oko sat do rešene situacije. Nije loše, ali može to i bolje :D radićemo na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i hvala svima. Cast je biti deo ove moto zajednice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 2897 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno na delu svrha svih nasih prepiski i virtuelnih druzenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO svaka cast svima koji su ucestvovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno stigoh kuci. VELIKO HVALA SVIM MOMCIMA KOJI SU POMGLI DANAS I ONIMA KOJI SU POMOC PONUDILI. JOS JEDNOM SE POTVRDILO DA SU BAJKERI POSEBNA I NAJBOLJA SORTA LJUDI. POSEBNO HVALA: ČEHU(koji se prvi javio i organizovao servis u kom mogu da namestim sajlu),benjamin-u(koji me je odveo do servisa),Sinishi(koji mi je u servisu GRADA za ne punih 15min namestio novu sajlu) i naravno mom bati RAVEN-u koji je postavio ovu akciju ''SPASAVANJA'' na forumu. Hvala momci jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan B R A V O M O M C I S V A K A Č A S T . I meni se frižider pokvario pa mi se svo pivo ugrija , greota , pa da nemate koga u blizini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan ;D ovo je bas bas bilo MOTORISTA NA DRUMU svaka cast na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan BJB interventna brigada, rasava probleme u roku od 15 minuta. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Ni da imamo ovde pit-stop verovatno ne bi bilo brze. Nemam reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da vam opisem koliko se ljudi javilo u roku od 10min od postavljanja posta na forumu.....sjajni ste momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nikad, i nijednog trenutka nisam posumnjao u VAS, ali ipak kazem i ja: B R A V O M O M C I S V A K A Č A S T !!! I meni se frižider pokvario pa mi se svo pivo ugrija , greota , pa da nemate koga u blizini ;D Donesi fizider sa sve sadrzajem. `Opravicemo ga za manje od 15 minuta ! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio pukla je sajla kvačila, ako je tako to nije razlog da se zaustaviš barem na Kawi ZX6R Ako neko ne zna mali savet da nastaviš... Motor u leru upališ, daš gas do 2000rpm ili ni toliko, gurneš ga malo napred ubaciš u prvu i tvoj je. Voziš sve do šeste bez problema samo naravno mekano šaltanje ili isto kao da ti radi kvačilo, malo pažljivije u nižu brzinu Jedina je razlika u tome što moraš da voziš laganije da predviđaš šta će da se desi za 100m, mada ko zna može da vozi i po gradu danima. Trik je da se dohvatiš lera kada ti treba u protivnom motor se gasi što opet nije problem, ubaciš u ler, upališ i kreneš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6357 Napisano Novembar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I još kažu da su ovi Beograđani uobraženi i da neće da pomognu ;D Nisam pročitao ovu temu, već sam bio na putu do Arene da se nađem sa našim NeškeBG drugarom i kod Mek-a kod 6 Kaplara vidim u suprotnoj traci napred idu dvojica na TA ili Africi, nisam dobro video, a iza njih lep šareni R, prepoznao sam ga sa slika sa foruma. Tek sad vidim da je bila akcja "drug na drumu" Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio pukla je sajla kvačila, ako je tako to nije razlog da se zaustaviš barem na Kawi ZX6R Ako neko ne zna mali savet da nastaviš... Motor u leru upališ, daš gas do 2000rpm ili ni toliko, gurneš ga malo napred ubaciš u prvu i tvoj je. Voziš sve do šeste bez problema samo naravno mekano šaltanje ili isto kao da ti radi kvačilo, malo pažljivije u nižu brzinu Jedina je razlika u tome što moraš da voziš laganije da predviđaš šta će da se desi za 100m, mada ko zna može da vozi i po gradu danima. Trik je da se dohvatiš lera kada ti treba u protivnom motor se gasi što opet nije problem, ubaciš u ler, upališ i kreneš. naravno da umem da vozim bez kvacila ali mi je cimanje bilo ako posao mogu da zavrsim vec tamo, da se drkam do sapca gde bi svejedno to mora da namestam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...