Milovan-Hornet 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV ZA POZAREVAC I MITROVICU. Dolazimo i kod vas prvom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me vidjao nikad, jer mi je frka da se vozim kroz Zemun ;D Nemoj nikako mesati STRSLJENA i debelog bumbara ;D Sta god te zanima, budi slobodan - pitaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me vidjao nikad, jer mi je frka da se vozim kroz Zemun ;D Nemoj nikako mesati STRSLJENA i debelog bumbara ;D Sta god te zanima, budi slobodan - pitaj! HAHAHAHAHAHAHA... ;D Eee, pa nisam ni ja iz te price Munze Konza 8) ovde ni kisa ne sme da pada, zato se "mi" vozimo cele godine! :o Inace, imam milion pitanja za Strsljena ali nadam se da cemo se uskoro naci negde!? Vidim da postoje neke kratke voznje koje se organizuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...