Jump to content

Moto Zajednica

Honda cbx 550f

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Za pocetak,zeleo bih da uputim pozrav svima i ako bih mogao da vas zamolim sve za pomoc.

Pojavila mi se prilika da postanem vlasnik honde cbx550f 1983 godiste,presao 18.000km i zanima me nesto vise od tom motoru,ne znam mnogo o hondinim motorima ali sam veliki obozavalac motora generalno.Posto preferiram malo vise coperski izgled motora,zanima me da li moze da se preradi,da li se radi lako na njemu.Znam da je sam po sebi dobar motor i gde god da pogledam svi ga hvale,ali bih voleo  da saznam kakvo je vase iskustvo sa ovim motorom.Svaka pomoc je dobrodosla,unapred hvala!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Pozdrav druže. Ako je taj u dobrom stanju (kao i kilometraža) nemoj se ni sekund dvoumiti i pazari ga odmah.

I šta god da radiš sa njim, NEMOJ GA KASAPITI I PRAVITI KRUZERA OD NJEGA. Ovaj motor je u neku ruku klasika i tako se prema njenu treba i odnositi ;)

http://www.classicbikeexchange.com/classicbike%20FEATURE%20CBX550.htm

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Molim te da se kao prvo predstavis, jer ovaj deo foruma sluzi bas za to. Kasnije, otvori temu u podforumu Motori i postavi pitanje o motoru koji t e zanima. Hvala!

Pozdrav i dobrodosao!

• U prolazu, 2 postova

Izvinjavam se sto me dugo nije bilo,ali evo me!

Ja se zovem Nemanja i zivim u Beogradu na Banjici.Veliki sam ljubitelj motora,kruzera specificno,ali na zalost nikada nisam imao motor ili pak vozio.

Za mene je to oduvek bilo iskustvo koje sam morao da zamisljam,voznja dvotockasa.

Samo cetvorotockasi do sad:)ali to mi je izgubilo draz...

Znate kako kad pocnete sa voznjom,i bude vam na pocetku dozivljaj svaki put kad udjete u kola...naravno taj osecaj vremenom bledi,viznja polako postaje nacin dolazenja iz tacke A do tacke B.Dosadno...I dalje je to voznja i to cu uvek voleti,ali nekako to nije to.Tad tj.skoro sam shvatio da je ta doza adrenalina koja mi fali lezi u motoru.Nije isto,nekako dva tocka,motor,ti i put...samo sednes i nema te...

Iako sam uvek voleo motore,ali to je nekako bilo pasivno,samo gledaj ali ne diraj ;D tipa,resio sam da je pravo vreme ih da vozim.

Nadam se da me neko razume,i svaka pomoc mi je dobrodosla jer sam pocetnik i samo teorijski poznavalac...

Drago mi je da sam clan i radujem se daljem druzenju...POZDRAV SVIMA

Nemanja

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja