Driver023 56 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da zamenim fabricki auspuh na mom motoru. Da li neko ima da mi preporuci neki i da mi kaze gde ima da se nabavi, kolika je cena?? Koliko sam guglao cini mi se da su najbolji Gianneli i Arrow (valjda nisam pogresio u spelovanju). Takodje me zanima sta bih dobio sa tim auspuhom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stunt boy 0 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: srbobran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je malo bolji ipak jolly moto (ako sad ja nisam zezno u pisanju),iskreno ne znam gde ga mozes naci kod nas! A dobio bi u elasticnosti motora,a sto se tice performansi sve zavisi kakav mu prenos stavis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako: Stigao mi je iz Italije ARROW kompletan izduv sa karbonskim topom za Hondu NSR. Posto ja imam Cagivu Mito, trebalo je malo da se preradi kacenje i ulaz u cilindar. Posle namestanja auspuha, moj motor se potpuno drugacije ponasa. Ubrzanje je bolje, i to mnogo, zvuk je bolji, izazovniji, a za max brzinu jos nisam isprobao. Izduv je fenomenalan, tako da bi ti preporucio bas taj ARROW. Na ovoj slici, prva dva auspuha sa leve strane su za hondu NSR a treci je za cagivu mito, veoma se malo razlikuju, ja imam ovaj sa tamno-sivim karbonom. Za cenu ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ma extra, samo kad bih znao gde ima to da se kupi i koliko bi kostao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan naso sam ja yoshimuru za 125, 150, 250, 400 ali mnogo skupa postarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelmoto 0 Napisano April 12 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Može li mi neko reći da li je moguće staviti neki drugi auspuh npr fejk akrapović a da se ne izgubi snaga na motoru i ako je moguće sta treba da bi se to izvelo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1224 Napisano April 13 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Danijelmoto je napisao: Pozdrav svima. Može li mi neko reći da li je moguće staviti neki drugi auspuh npr fejk akrapović a da se ne izgubi snaga na motoru i ako je moguće sta treba da bi se to izvelo? U NSR svetu Akrap je nebitan igrač. Ne vidim zašto bi njega kopirao. Italijanski proizvođači gore navedeni su mnogo značajniji brend. NSR je rađen u Italiji dugo, tako da sigurno imaju najbolje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelmoto 0 Napisano April 13 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, maza1 je napisao: U NSR svetu Akrap je nebitan igrač. Ne vidim zašto bi njega kopirao. Italijanski proizvođači gore navedeni su mnogo značajniji brend. NSR je rađen u Italiji dugo, tako da sigurno imaju najbolje iskustvo. Hvala na odgovoru ,Znaš li mozda gde mogu u Srbiji da nađem taj auspuh i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1224 Napisano April 13 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Danijelmoto je napisao: Hvala na odgovoru ,Znaš li mozda gde mogu u Srbiji da nađem taj auspuh i koja je cena? Ne pratim to tržište od 2002-3 kad sam vozio NSR jC20. Mada svakako preporuka ide za skupljanje novca za veći motocikl,umesto menjanja auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelmoto 0 Napisano April 13 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam skupio godine i počeo da polažem za A1 a jači motor ce biti kad budem krenuo za A2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...