Endurac 954 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cokin macro filter (lens iliti uvelicavajuci nastavak), 50mm, 1.8 prime lens, 30D Canon. Dodat blic, smanjen na minimum. Od 100-300 ASA, od 1/100 do 1/300. Prva sledeca investicija je 100mm macro, pravi macro lens, Canon, 500 evrica...fuj fuj ;D Sve je slikano na Keju na Savi (as usual:)) ). Pa vi dodajte svoje;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, nisi se valjda navukao na makro? Nego, za pocetak (dok ne naleti neki 100 ili 135 makro), zanimljive stvari mogu da se urade jeftinim kineskim extension tubama (doduse, manuelni fokus i nema merenja svetla) Super su fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, moze i tuba, imam u arsenalu moćnog žutaća,i Sekonic auto lumi;)))) hehhe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto i do mene... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Novembar 1, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neki osuseni pauk na dzemperu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Macro flora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan )) Vidid vidi macro sekcija BJB na vidiku:) Ajd` napisite sa cim radite i exif... Mogli bi sad da makroisemo i neke moto detalje....pa da napravimo izlozbu, mislim da je to skroz ok ideja, auspuh, natpise, cepove, fuzastere, kacige, rajsfersluse, lance... A, pravimo izlozbu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa Macro je vrlo zanimljiva perspektiva, kao da gledas kroz lupu. Ja "radim" ( ;D) sa Fuji-jem 6500, a od dodatne opreme i`am UV filter. :D Exif je ostavljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Novembar 2, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim kao Busdzija, a inace to mi je omiljena oblast fotografije. Jedino me zeza malo ovaj aparat sto nije bas sposoban za mikro makro . Nema dodatnog blica, a ovaj objektiv zakloni ceo predmet slikanja i onda nista ne ide kako treba. Moze samo kad je dobro prirodno svetlo. A evo i malo moto makro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 2, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da probam i ja, nadam se da nisam fulao tematiku: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Fuji s5600-bez ikakve dodatne opreme (mi novinari smo "siromasni" za ulaganja ;D ;D ) Priroda i korozija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dandelion flower mala a.jpg i one dvije ispod nje su čista erotika. Mnogo dobre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dandelion flower mala a.jpg i one dvije ispod nje su čista erotika. Mnogo dobre! Too, i meni su omiljene;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Canon SX110IS i malo truda Zalutala pcelica po hladnoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 23, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam se ranije zanimao modovanjem racunara, na tu temu sam i najvise slikao macro. Inace obozavam da pravim macro snimke. Aparat je Olympus C-315 i automatski gasi blic u macro modu, tako da je pomoc reflektora neophodna. Za sve slike sam koristio tripod od 400 din. : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih slika,mozda nisu bas neke ali se meni svidjaju.kakav aparat takve i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Novembar 23, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio makro, pa da ce da bude neka private erotic kolekcija... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio makro, pa da ce da bude neka private erotic kolekcija... :-\ Pa moze... slikaj pa okaci !! ;D ;D Nego, pocele "zimske aktivnosti"... treba izdrzati do proleca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooooooo gdje otvorih ovu temu noćas, a taman sam jeo. Sad moram opet ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prijatno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 27, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja i nisam bas nesto lud za macro-m, ali zato moja draga bas jeste Sve je njenih ruku djelo, moja je samo posljednja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Novembar 28, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pcelica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...