Mikulanac 7910 Napisano Octobar 30, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast , iskreno i duhoviti predstavljanje . Napisi barem koji to motor krasis mislim tip mada lepo i zvuci his bike . Pozdrav i dobro nam dosla !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Octobar 30, 2008 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Poshto sam ja ovde inkognito, Im not allowed da otkrijem koji je bike.....sem da je honda,,,,,xaxa,,,,,a i to je dovoljno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla i samo polako, i ja sam bila "his girl" i krasila zadnje sediste, a sad mi on ponekad otima moj motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno razmišljanje!? Domišljato i inteligentno, predpostavljam... da je i on takav, ovakve žene neidu uz neke šmokljane. E pa pozdrav i dobro došla sestro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Novembar 3, 2008 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,Kalina.....to je prirodan proces-sa zadnjeg na prednje sedishte.... ....xaxaxa......naravno,uz preduslov da on ne odjezdi na svom bike-u pre nego shto stignem dotle A hvala i svima ostalima.....totalno je lepo biti ovde! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Novembar 3, 2008 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ,naravno,bolje Vas nashla :-* 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adrijana 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla devojko jednog motorasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosla ! ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 31, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla. Blago njemu sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moram da pokazem mom suvozacu.Svaka cast i dobro ti nama dosla u familiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Februar 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Welcome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast svakom momku koji nadje djevojku takvog razmisljanja ,bravo kolega i svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E to je sada pitanje koje koga nasao... Dobrodosla! P.S. Pazi, ako nesto mrzim to je onda kada mi suvozac sidje sa motora i ne digne "fozastere"... Kada otkinem nogu spominjemi seme i pleme i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan pa nasli su se ,to je bitno ,zar ne !!! + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...