mishko 5 Napisano Octobar 28, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan putuje mi prijatelj za holandiju.treba mi adresa neke prodavnice moto opreme u holandiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Octobar 28, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam dobio informaciju od brata u Holandiji je moto oprema za 20% skuplja nego u Nemačkoj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Octobar 28, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan polovni motori su dosta jeftiniji u holandiji nego unemackoj, pa sam mislio da je i moto oprema jeftinija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.marktplaats.nl/ Evo ti jedan sajt . Motori i kola su jeftiniji tako sam i ja cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...