N.F.S. 22294 Napisano Octobar 26, 2008 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,zovem se Nenad i iz Kragujevca sam,imam 26god. od kojih je 27 posveceno motociklima ! Ljubav prema dva tocka rodila se veoma rano,negde oko petog osnovne, sasvim spontano i bez nekog razloga...jednostavno video sam sebe na Motociklu! U svet i drustvo dvotockasa uveo me je kao po sablonu jedan tomos automatik(naravno odmah je usledilo rasklapanje masine i prvi kontakti sa mehanikom) zatim bt50,jawa 175,pretis nsu 175,mz251...i sa 17 god. prvi japanac!kawa z500. Relativno brzo sam prerastao kubikazu od 500ccm i na zive muke(naravno finansiske) dosao do suzane gs1000g koja me je sluzila do 2006-te. Trenutno vozim hondu cbr1000f[/img] koju planiram zadrzati na duze vreme. Toliko od mene za pocetak i veliki pozdrav BJBikers-ima! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo predstavljanje! Dobrodosao na BJB! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22294 Napisano Octobar 26, 2008 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala search! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 26, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Octobar 26, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano Octobar 26, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Poydrav i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 26, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSAO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao komsija :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 26, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 26, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nenade, Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, Nenade! Svaka cast na predstavljanju! Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22294 Napisano Octobar 27, 2008 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodsao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Octobar 27, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 27, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao... e kad bi se svi ovako predstavili.... a sta je NFS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Mozda "Need for speed" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Octobar 27, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22294 Napisano Octobar 27, 2008 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da... N.F.S. mi pade na pamet prilikom prijavljivanja,inace u prevodu (mada svi znate sta znaci) "potreba za brzinom" Pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22294 Napisano Maj 26, 2016 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Heheee.... Isto mesto, isti motor... Ja, sa po nekom sedom, nakupilo se iskustava i kilometara kroz godine... Opao tempo pisanja ali bjb u brzom meniju firefox-a uvek prisutan... I dalje poliram i stelujem istim zarom, u voznji zamisljam klipove i ventile kako zure da brzo reaguju na svaku moju komandu... Moraju tako, ja sam ih sa ljubavlju ugradio i napojio dobrim benzinom i kvalitetnim uljem! Gume grcevito drze krivinu, dodajem gas a znam da ne bi trebao! i daaaaaaaaa, zbog tog osecaja se vozim.... Ja sam Nenad, Motoras... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22294 Napisano Maj 20, 2020 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ide vreme drugari, brzo kao CBR! Iskoristimo ga na pravi nacin 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10571 Napisano Maj 20, 2020 Hronični Motociklopata, 7352 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I feel the need... ....the need for speed 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22294 Napisano Maj 20, 2020 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Istim zarom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 20, 2020 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.5.2016. at 20:58, N.F.S. je napisao: I dalje poliram i stelujem istim zarom, u voznji zamisljam klipove i ventile kako zure da brzo reaguju na svaku moju komandu... Moraju tako, ja sam ih sa ljubavlju ugradio i napojio dobrim benzinom i kvalitetnim uljem! Gume grcevito drze krivinu, dodajem gas a znam da ne bi trebao! i daaaaaaaaa, zbog tog osecaja se vozim.... Ja sam Nenad, Motoras... Odlicno napisano... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...