BRACO 3341 Napisano Octobar 28, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ustvari ima nesto brze od svjtlosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ok . Cekam novu temu pa da saljem fotke. Toooooo majstore ! Ako mi verujes, jos u osnovnoj skoli me interesovala fotografija, ali sticajem okolnosti me putevi odveli na sasvim drugu stranu. Danas, uz svu ovu tehnologiju i nije nesto tesko uslikati "lepu slicicu", ali je ipak to zanat i potrebno je makar malo znanja i vezbanje. Ali je, bar meni, potreban i neki vid motivacije. E upravo je ovo nase igranje moja motivacija i mogu reci da je pogodak u "sridu" sto se mene tice. Za par meseci, koliko igra traje, saam osecam napredak i kapiram da sam sve bolji. Meni je to sve bitno zbog mojih licnih/porodicnih albuma, plus sto mi se svidja kao hobi. Drago mi je sto si tu. E ljudi...ja prvog idem u Italiju... Ma jel`... a palacinke... ovaj, przenice ?! ;D Aj` lepo se provedi i nemoj da jedes pizzu po Italiji (ovde je bolja) ! I naravno, ocekujemo mnoooogo lepih fotki. ps. A kad se vracas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 29, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad?! Ajde molim te objasni sto nisi poslao tu sliku na vrijeme nego nam je sada prikazujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad?! Ajde molim te objasni sto nisi poslao tu sliku na vrijeme nego nam je sada prikazujes? ...kao sto sam i rekao, sada ce da se salju slike a sve u fazonu: "Umem i ja da slikam, ali necu da ucestvujem..."!!!!!!!!!! Jbga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Nista, opusteno...kasno sam primetio topic. Ipak, stavio sam fotografiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi...ja prvog idem u Italiju... Ma jel`... a palacinke... ovaj, przenice ?! ;D Aj` lepo se provedi i nemoj da jedes pizzu po Italiji (ovde je bolja) ! I naravno, ocekujemo mnoooogo lepih fotki. ps. A kad se vracas? Vraćam se sledećeg petka naveče. Nadam se samo da vreme neće biti kao što su najavili ( kiša ), to bi mi upropastilo sve planove za fotkanje :-\ Kad se vratim okačiću slike, pa ću vas sve pozvati da se okupimo i podelimo čokoladice i utiske ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ustvari ima nesto brze od svjtlosti Nase misli. Nista, opusteno...kasno sam primetio topic. Ipak, stavio sam fotografiju Upisan ti je neopravdani izostanak ! ;D Vraćam se sledećeg petka naveče. Nadam se samo da vreme neće biti kao što su najavili ( kiša ), to bi mi upropastilo sve planove za fotkanje :-\ Kad se vratim okačiću slike, pa ću vas sve pozvati da se okupimo i podelimo čokoladice i utiske ;D Valjda su Vracevi promasili sa prognozom, zbog tebe. Za fotke ne brini, 350D ubija po kisi. ;D Mislim da ni Nikola toliko zeljno ne ocekuje tvoj povratak kao mi. ;D ;D 2. Nije losa, brzina je tu, cak se i vidi koliko Kako bi samo bilo dobro kada bi se imao nosac kamere na rezervoaru, to bi sigurno bilo zanimljivo... Al` smo skroooomniiiiii. Ubi sa 70% glasova. Svaka cast majstore. Cestitke su mogle da padnu vec pre neki dan. A vala za desetku je fotkica, nema sta !! `si smislio novu temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nova tema, nova tema, nova tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nova tema, nova tema, nova tema... Cekaj da pobednik bude i zvanicno objavljen. Osim ako ne navatam 100-tinak Kineza do 15h, pa bitno promenimo tok glasanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 1, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo nastavka taknicenja i NOVE TEME: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25918.new#new Sada ovdje mozete postaviti i ostale slike koje su vam bile u konkurenciji na ovu temu i javno kometarisati radove i fotografe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan čestitke lazo ajte sad ljudi na novu temu da se potučemo kako dolikuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 2, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je bila alternativa za ovu temu, jedva sam se odlucio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je bila alternativa za ovu temu, jedva sam se odlucio... DooooBra !! A meni ove dve jos bile u opciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 2, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ^ Ovaj kamion mi je extraaaa fora, sjajno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma Jole mi dao ideju, ali nisam je sproveo do kraja. Moglo je to mnogo, mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...