Titja 5 Napisano Octobar 25, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovim jaknama? Da li neko ima slicnu jaknu? Ja sam uzeo koznu jaknu prosle godine i zadovoljan pa bih sada i textilnu jaknu da uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Octobar 25, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvu jaknu sam imao već više komada po meni Alpinestars među prvima što se tiče kvaliteta . Inače košta 179 eur u Auneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Octobar 25, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan lijepo izgledaju na slikama moj drug ima koznu alpine star i zadovoljan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Octobar 25, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Bero druze gde je auner? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 25, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sudeci po zastiti- dobra je. Onaj mali sa RS125 sto je stajala kod mene je sa 80 na sat uleteo u kanal, jaknu je iscepao, ali su ga protektori sacuvali, pa nije bio ni ugruvan mnogo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Octobar 25, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bero druze gde je auner? Auner je u Austriji . Firma se bavi u glavnom off road i cross opremom . Katalog za 2008 možeš da skidaš sa ovog linka: http://www.auner.at/images/Katalog_2008_ganz.pdf ili mogu da ti pošaljem . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Octobar 25, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Od alpine imam patike ,pojas i rukavice i po meni je br 1 u svetu moto opreme uzeo bih pantalone i jaknu ali u bgd-u u extrimu su cene malo jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 25, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan u xtreme-u je oko 200 eura. to mi je isto kao i da sam narucio iz nekog kataloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam se vratio iz Beograda. Kupio sam T-Dyno jaknu u skuter-centru. Platio sam je 600 dinara skuplje nego u xtreme-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan t-dyno plavo belu, koznu sam kupio devojci i extra je kvalitet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam koznu i sasvim sam zadovoljan, jedina zamerka na koznoj je okovratnik koji je plitak i duva oko vrata , zato mora kragna ili podkapa naravno za duzi put.Po slikama tekstilnih vidim da imaju malo duzi okovratnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 30, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zadovoljan sam sa jaknom ali kada budem isao negde dalje moracu da nosim i pojas ispod obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bozo, koliko kosta takva kozna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 35200 dinara u BG-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lepa cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Xtreme je poznat po lepim cenama. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Maki ja sam je platio 300e i mogu ti reci da vredi svaki evro,u planu je i donji deo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...