Komsa 1831 Napisano Octobar 7, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Originalni vizir sa modela 2000-te 60€ 0693372177 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 7, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan molim vas duzinu i sirinu napisite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, demro.st said: molim vas duzinu i sirinu napisite Originalni je, nije pravljen niti kopija, jedino ako ćeš za drugi motor da prepravljaš, ali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 8, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Komsa je napisao: Originalni je, nije pravljen niti kopija, jedino ako ćeš za drugi motor da prepravljaš, ali... hteo bi da stavim na hondu ntv revere posto je ovde jako mali zainteresovan sam čini mi se da bi se moglo ...namontirati uz busenje novih rupa ... Promenio Octobar 8, 2021 član demro.st Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 15, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 10/8/2021 at 7:24 PM, demro.st said: hteo bi da stavim na hondu ntv revere posto je ovde jako mali zainteresovan sam čini mi se da bi se moglo ...namontirati uz busenje novih rupa ... Bilo bi greota prepravljati ovaj vizir 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...