xv250 0 Napisano Octobar 23, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima li ko kakvih informacija ili jos bolje iskustva o ovom motoru? Samo sam video slike i jako mi lepo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Neke karakteristike vidi ovde http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbf_500_2006.php Ja ga vozim ovu sezonu i extra sam zadovoljan. Motor je paralelni tvin od 499 ccm i to je odprilike jedina razlika od CBF 600. Veoma je upravljiv kako na otvorenom putu tako i u gradu (kao biciklo). Vrlo je udoban tako da duža putovanja ne predstavljaju problem. Ako tražiš motor za ture i opušteno vozanj ovo je dobar ti je izbor. Za 500 ccm sasvim lepo ide i nije neki problem i sa težim saputnikom preko iriškog venca. (probao) U pretežno gradskoj vožnji troši oko 5 l/100km i pošto je zapremina 499 ccm spada u nižu kategoriju za registraciju. Ako ti još kako mogu pomoći ti samo reci. Evo i neke fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan znaci ja ti sluzim za testiranje preko iriskog a bato? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Octobar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište tvoj CBF Raven? I kako se kreću cene, pošto vidim na mobile.de da su cenjeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je sedmi mesec 05. i presao je samo 17000 km. Ne znam tacno koliko su kod nas jer ni jedan nisam nasao u oglasima, preko ga je tesko naci ispod 4.000 € i nijedan nije presao ispod 30.000 km(kad sam ja zadnji put proveravao) znaci ja ti sluzim za testiranje preko iriskog a bato? Namera nije bila da testiram masinu (u nju imam puno poverenje) nego da ti pokazem kako covek moze lepo da se vozi, a ne samo da vitla sa tamo nekim R-ovima. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5945 Napisano Octobar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 30K km ;D čudno, 90% što su u prodaji imaju toliko km na satu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je sedmi mesec 05. i presao je samo 17000 km. Ne znam tacno koliko su kod nas jer ni jedan nisam nasao u oglasima, preko ga je tesko naci ispod 4.000 € i nijedan nije presao ispod 30.000 km(kad sam ja zadnji put proveravao) znaci ja ti sluzim za testiranje preko iriskog a bato? Namera nije bila da testiram masinu (u nju imam puno poverenje) nego da ti pokazem kako covek moze lepo da se vozi, a ne samo da vitla sa tamo nekim R-ovima. ;D ;D pojma ti nemas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...