Cope 215 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna koliko kosta zeleni karton za Crnu Goru, za motocikl? Kazu mi svi da crnogorska policja trazi zelene kartone sirom CG za vozila iz Srbije, mada sam cuo i pricu da kao ne treba zvanicno, sto nije slucaj u praksi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jul 23, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan ne treba sigurno provereno 2X ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna koliko kosta zeleni karton za Crnu Goru' date=' za motocikl?Kazu mi svi da crnogorska policja trazi zelene kartone sirom CG za vozila iz Srbije, mada sam cuo i pricu da kao ne treba zvanicno, sto nije slucaj u praksi....[/quote'] Zeleni karton je koliko se secam soma i nesto dinara (za celu Evropu). Platis to i nema glava da te boli ni u CG. Sto bi reskirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 23, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Da, i dobije se za 5 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 23, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma pale te ja vozim svaki dan i auto i motor na KG table bez ikakvog kartona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja taj zeleni karton uzimam i za kola i za motor prilikom registracije i posle ne razmisljam vise o tome. Nikad se ne zna kad cu ono " hit the road Jack" u inostranstvo Mislim da me kostalo 1100 dinara :?: i za motor i isto toliko za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ma pale te ja vozim svaki dan i auto i motor na KG table bez ikakvog kartona. da, da, ali ako se nesto promeni dok je na moru, onda ce taj zeleni karton da izadje daleko, daleko skuplje, na granicama je za mnogo manji period daleko skuplji pa kako se kome isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 13, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Gde se uzima zeleni karton za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 13, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni karton se uzima (kupuje) u najblizem AMSS (auto moto Savezu Srbije) i kosta oko 1000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 13, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni karton se uzima (kupuje) u najblizem AMSS (auto moto Savezu Srbije) i kosta oko 1000 dinara. Hvala Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 13, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Motor jos nisam preneo na moje ime , pa vozim na ovlascenje . Neko mi rece da za inostranstvo treba posebno ovlascenje... Da li mi treba takvo ovlascenje i za Crnu Goru ? Ili vazi i ovo sa kojim vozim ovde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 13, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor jos nisam preneo na moje ime , pa vozim na ovlascenje . Neko mi rece da za inostranstvo treba posebno ovlascenje... Da li mi treba takvo ovlascenje i za Crnu Goru ? Ili vazi i ovo sa kojim vozim ovde ? Znam da treba za Bugarsku - vozio sam zenin auto i vadio sam ovlascenje u AMSS-u. Mislim da za CG josh ne treba, ali bolje proveri sa nekim ko je siguran. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Motor jos nisam preneo na moje ime , pa vozim na ovlascenje . Neko mi rece da za inostranstvo treba posebno ovlascenje... Da li mi treba takvo ovlascenje i za Crnu Goru ? Ili vazi i ovo sa kojim vozim ovde ? Znam da treba za Bugarsku - vozio sam zenin auto i vadio sam ovlascenje u AMSS-u. Mislim da za CG josh ne treba, ali bolje proveri sa nekim ko je siguran. ;D ;D ;D Zeleni karton izdaje kuća kod koje vam je osigurano vozilo, tj, svaka njena kancelarija/ispostava, i košta 1000din, a medjunarodno ovlašćenje, košta oko 2500din i čista je otimačina para, koje NIKO NIKAD NIGDE u inostranstvu ne traži na uvid, jer maltene i ne znaju da to postoji. Može samo NAŠ pandur na granici da vam napravi problem ako je ''raspoložen''... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Međunarno ovlašćenje košta 1500 din i vadi se u AMS ,konkretno u Beogradu u Ruzveltovoj ili u bilo kojoj ispostavi AMS samo se desi da u manjim mestima ponekad ostanu bez obrazaca za isti,a zeleni karton je 1000 din bez obzira na vrstu, međunarodna vozačka je 2500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano Avgust 17, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Dexter nasa policija trazi ovlascenje ali takodje i Madjari i Hrvati, Madjari kad vide da imas sve potrebne papire kod sebe pitaju ,,jel ima nesto za pivo" uzmu 5 eura i produzis dok nasi i Hrvati nece direktno da traze novac nego te maksimalno zadrzavaju i zaviruju dok se sam ne setis da ubacis nesto para (njima je 5 eura malo i uvek prokomentarisu ,,al si se pretrgo"). Mozda se vama sa domacim tablama tako nesto nije desavalo ali meni sa CH tablama je to redovna pojava kao i provociranje na Hrvatsko-Slovenackoj granici u povratku za CH tako da uvek radije izaberem put preko Madjarske nego preko Hrvatske i Slovenije. U Austriji i Nemackoj mi nikad niko nije nista trazio od tih papira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan juce izvadio zeleni karton,okruglo 1000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 17, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da motor nije na tvom imenu u AMSS mozes izvaditi medjunarodnu punomoc koja kosta negde oko 2000 din. Joseph je isao za CG sa njegovim TA i sa tom punomoci ali nisu hteli ni da pogledaju, t.j. nije ih zanimalo. Takodje ni rumuni nisu obracali paznju na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 17, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da motor nije na tvom imenu u AMSS mozes izvaditi medjunarodnu punomoc koja kosta negde oko 2000 din. Joseph je isao za CG sa njegovim TA i sa tom punomoci ali nisu hteli ni da pogledaju, t.j. nije ih zanimalo. Takodje ni rumuni nisu obracali paznju na to. kosta 1500 dinara. zeleni karton 1000 din, ali se vadi u vasoj osiguravajucoj kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 165 Napisano Avgust 9, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Moze pomoc, da li prave problem za izdavanje zelenog ako je saobracajna na mene, a vazeca polisa se i dalje vodi na prethodnog vlasnika? A posto nisam u Bg, moram da jurim Generali u Leskovcu za izdavanje, ili moze kod AMSS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Avgust 9, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni karton vam treba samo za makedoniju i bosnu,za cg ne treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 165 Napisano Avgust 10, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ocigledno tamo i idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не знам одговор на питање, али можда могу помоћи на други начин. Полиса се, уз нову саобраћајну и ЛК, за џабе исправља у осигуравајућој кући која је исту и издала. Тако да би могао, када одеш по ЗК, да им тражиш и промену података на полиси (одузима 3-4 минута) и да сигурно немаш фрку на граници 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Avgust 10, 2019 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Relativno skoro sam imao slicnu situaciju, samo sa kolima i Dunav osiguranjem. Kod njih sam sve zavrsio bez problema, izdali su zeleni karton i promenili podatak u polisi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 10, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace promena vlasnistva polise nakon zamene saobracajne je i obavezna. Ima neki kraci rok da se to odradi i nakon toga postoji propisana kazna ako se to ne ucini ,a neko trazi da proveri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Avgust 10, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi prebacio polisu na sebe, obavezno to uradi.Odes do ekspoziture maticne osiguravajuce kuce i to zavrsis za par minuta. Potpuno je nebitno u kom si gradu.I da, ZK ti treba samo za Severnu Makedoniju, BiH i cini mi se IrskuSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...