drazenye 201 Napisano Septembar 18, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje kolege, Prodajem Lybru 2003 god. Presla 301500 km. Registrovana do 10.05.22 Mehanicki u odlicnom stanju ( veliki servis uradjen na 287000km a kvacilo na 293000km zamajac dobar ). Ima jos stvari koje su zamjenjene i uredno upisane u servisnu knjigu. Estetski je u pristojnom stanju. Na njoj su felne 16" sa lybre limited edition i miselin allseason gumama. Na vozilu je sve ispravno, klima, abs, bord, svaka sijalica... Vrijeme je za mali servis, ali sam kupio drugo auto ( vece 7 sjedista). Tako da je m.servis stvar dogovora. Auto ce biti oglasen samo ovde nekih 5-7 dana, pa posle ide na PA. Svaka provjera moguca. Cijena 1650e Najbolje nazvati 063 8199431 Drazen Auto nije lickan za prodaju, samo je ispuskiran na brzinu. Moze i vise slika na viber.... Promenio Septembar 18, 2021 član drazenye 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2996 Napisano Septembar 19, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Član FLA foruma traži nešto slično.Evo ti komtakt pa vidi gde ste. K: Lybra ili 166 - Automobili - Fiat-Lancia Club Serbia Forum R.TAPATALK.COM Pozdrav ljudi, Ukoliko znate da neko prodaje dobru Lybru dizel ili možda 166-icu pišite. Obe su u izumiranju a hteo bih jednu da spasim od toga, jer mi se veoma svidjaju. Može ovde, pp ili na 065/9652-064 Bojan P.S. Ne poznajem ga, kao ni tebe, samo pokušavam da pomognem :-)Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Septembar 19, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je retka lybra gde nisu izlizani tasteri radija,klime... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 19, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan I da lak nije oguljen i displej ispisuje sve nije tackast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Septembar 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima, Ajde kad smo se dohvatili sitnica red je da napisem i sta " nevalja" na autu: komande na volanu za volume + i - ne funkcionisu, mute i ostalo radi. Naravno da pepeljara nije ispravna. I ima na 2-3 mjesta malo "guljenja" laka. Ipak je star 18 god a nisu mi smetale te sitnice. Nije nov, nov i nije ga vozila baba do pijace. Bokes, hvala. Ujutru cu poslati poruku pa ako je zainteresovan javljam. U svakom slucaju imas pice, ako i kad se sretnemo. Promenio Septembar 19, 2021 član drazenye 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...