gixxer 386 Napisano Septembar 18, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda nas je onaj odozgo pogledao moju suprugu i mene. Krenuli kuci iz Vizica i na prvom pravcu kada se izadje iz sela picimo ne previse brzo jer je los put,Vidim pored puta stoji crveni ili narandzasti Varadero ili mozda KTM,ne znam tacno,i kad smo mu prisli krece polukruzno bez da je dao migavac,bez da je pogledao je li neko dolazi.Sviram kao lud,kocim kao lud i vucem motor u levo da izbegnem sudar i za par mm prodjem pored njega,ali jedva .On stao na sred puta popreko kao da se zaledio.Sve mi proslo kroz glavu ,sta da me je zakacio i to pod 90 stepeni bi me gurnuo ,ko zna gde bi i kako zavrsili.Samo sam produzio dalje ,nisam se ni okrenuo,bolje tako,jer da sam stao,polomio bih i njega i njegov motor,ne bi ga odande odvezao na tockovima sigurno.Pokvario mi magarcina inace lepo proveden dan,ali dobro je da se ovako zavrsilo,moglo je biti mnogo gore.Cuvajte se ljudi,ne gadjaju nas samo vozaci auta ,nego izgleda i ovi iz naseg sveta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3047 Napisano Septembar 18, 2021 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bogu hvala i sreći junačkoj, na broju ste, čitavi i zdravi.Svi greše po nekad, jbg... Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Septembar 18, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Na momenat sam mu video polu facu,vizir mu je bio podignut bili smo na metar jedan od drugog,,verovatno pijan ko letva Promenio Septembar 18, 2021 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Septembar 18, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno jedan od onih "samo pi*ke ne piju", a zna da treba da voziПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Septembar 18, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7558 Napisano Septembar 18, 2021 Drug član, 3122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ne pravdam nikoga, ali jbm li ga, svi naprave grešku... Zamisli se čovek, trenutak nepažnje, ko zna o čemu je razmišljao. Srećom nije bila skupa greška ovaj put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...