bojanh 142 Napisano Septembar 16, 2021 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo normalno da se reflektor u faru pomera kad drzim za sijalicu i mrdam levo desno ili mora da bude totalno fiksan ? Nisam nikad cackao oko fara sve do sad, pa zato ne znam kako treba da bude. Evo snimak: https://youtu.be/NV584wluGkM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Septembar 16, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato trebalo bi biti fiksno jer ako se pomera onda ce i snop svetla da varira, ovo kod tebe cini mi se da nije strasno, obrati paznju kad vozis po mraku da li ti snop svetla variraSent from my SNE-LX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22368 Napisano Septembar 16, 2021 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo normalno da se reflektor u faru pomera kad drzim za sijalicu i mrdam levo desno ili mora da bude totalno fiksan ? Nisam nikad cackao oko fara sve do sad, pa zato ne znam kako treba da bude. Evo snimak: Sve ok, ne brigaj...Sent from my motorola one using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...