Gagi011 2 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav verglaci, molio bih za jedan savet ili info ako neko zna narucio bih varijator za apriliju sr50 franko morini agregat preko moto bike, ali sad postoji zackoljica jer ima dosta verzije ne znam koju da stikliram da ne narucim pogresne delove,da li se gleda precnik osovine radilice ili kako vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Precnik vratila gde su nutoviSent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Septembar 15, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13 или 16.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi011 2 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor juče što mi skidao tj menjao maticu varijatora rekao da je 12x1.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Septembar 15, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Осовина преко нута може бити или 13 или 16mm, матица је друга прича. Деси се да оде навој па да на стругу направе нови навој, а он мора да буде на тањи део.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi011 2 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan A reci mi koja je razlika npr na bike sajt varijator 13mm za 2t i 4t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi011 2 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo primer ovog varijatora ne pise koliko mm ima samo model Varijator Piaggio/Gilera/Aprilia Di-Tech 50cc 2T Malossi MOTOBIKESHOP.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Septembar 15, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тотално су различни, Варијатор за 4Т рецимо паше за Кимко 2Т али код тебе не.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Septembar 15, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Овакав је варојатор за твој агрегат.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi011 2 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Krokodilo je napisao: Овакав је варојатор за твој агрегат. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Jeste isti raspored ai sigurno je 13 uzecu subler veceras pa cu da izmerim osovinu radilice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Septembar 15, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је стандард онда је 13, ако је ремонтован можда је убачена кинеска радилица 16 и слично. Постоје варијанте 13/10, 13/12, 16/10 и 16/12.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi011 2 Napisano Septembar 15, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam brate kako vidim da sam puko 700e u leš a moracu sve da radim osim guma decko od koga sam kupio nema blage veze ai ja poleteo da ga kupim jer na oglasima nista normalno nije bilo a to sad 13/10 ili 13/12 sta znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Septembar 15, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13/16 је ширина рукавца а 10 или 12, ширина горне песнице на клипњачи(односно дали је за клип са 10ком или 12тицом болцном).Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Septembar 16, 2021 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не мора да значи да си купио крш али ако си решио да сам то одржаваш треба ти више знања око те проблематике.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi011 2 Napisano Septembar 16, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Krokodilo je napisao: Не мора да значи да си купио крш али ако си решио да сам то одржаваш треба ти више знања око те проблематике. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Pa da, ma šta je tu je malo po malo i biće dobra masina. Nasao sam jednog decka radi motore i konacno neko ko se vidi da zna tako da ce mi on raditi nego ja da cackam. Ali hvala u svakom slučaju xd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...