luka7299 0 Napisano Septembar 8, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo , Nov sam na ovom forumu, naravio sam profil da bih vas pitao za savete . Hocu da kupim prvi motor da imam da se vozim po gradu nista nesto specijalno. Imam 195 cm i 95 ahah, pa ne znam koj bi mi motor najvise lezao . Uzeo bih motor do 125 cc zbog dozvole, otvoren sam za sve predloge ali bi najvise voleo neku Vespu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 4770 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ти си овако на невиџено за један лепо среџен PX 125.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka7299 0 Napisano Septembar 8, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ahah svidja mi se, gde bi mi preporucili da mogu naci takav neki motor da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 4770 postova Prijavi odgovor kao problematičan То твоји земљаци би могли више да учине.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...