darko dav 710 Napisano Jul 21, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi ,vidim da na forumu ima nekoliko crnogoraca,a i kako mi se cini da su fini ljudi a ja imam jednu molbu za sve vas ljude dobre voolje,interesuje me (ako imate vremena da se raspitate) dali na primoriju postoji firma koja se bavi iznajmljivanjem motocikla,naime krajem avgusta bih trebao da iskoristim svoj dugo ocekivani odmor,a planiram da ga provedem u crnoj gori sa zenom i malom cerkicom,tako da cu morati da dodjem kolima,a mislim ko ce izdrzati bez motora desetak dana :? unapred hvala :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 21, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmm ne znam za registrovane firme ali izdaju ovako na divlje skutere u Ulcinju i Budvi a sad za vece motore i druge gradove ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 21, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da toga kod nas nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 21, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh..i da ima bice da je sto bi rekli onaj klinja i nj cale u sound klipu "aaa pa to je preskupo". Bio sam kod Petsevica juce da pogedam Kawe za kupiti pa svratio i 2m dalje da pitam za uslove iznajmljivanja. U ponudi su ER6N, neki kawa kruzer i 2 ninje 6ce. 12.000 din je dnevno i to do 100km a preko 65 din km a ninje su oko 16 valjda. Ne pisem ovo da bih ikoga reklamirao, nego ti samo pomazem da sagledas situaciju i iz tog ugla.... Skuteri u CG verovatnoo nisu ni priblizno toliko skupi po danu i sigurno ih ima, u Budvi sasvim sigurno, al` skuter nije motor jbg.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 22, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm.... promenite plan i idite U Grcku... tamo je raj po pitanju iznajmljivanja svega i svacega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 22, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan znam da u grckoj ima,sad mi je bas kum tamo na letovanju,kaze skutera ima ko vode u moru,a cena za ceo dan samo 10€a jamaha r6,on kaze da je novija je 50€ dan,ako je uzmes na vise dana 40€.ali ja sam resio ipak idem u crnu goru,a nebi bilo lose ni da se cujem sa vama koji ste dole pa kad dodjem da izadjemo negde na ladno pivce,ja sam tamo od 25 avgusta pa ako ste raspolozeni ostavite mi br,na pp.a medjuvremu se raspitjte,mozda neko izdaje ko i nema registrovanu firmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 22, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne pozajmis od nekog ovde neku novu Hondu CBR1000 RR...? Mislim brzo bi stigao i do dole ako se odlucis...2-3 sata ako te ne drndaju na grani :twisted: Salu na stranu, ja koliko znam dole nema ozbiljnih motora za iznajmljivanje..ne cudi me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 23, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Dav pogledaæu, ali mislim da nema ništa ozbiljnije za iznajmljivanje... Poslao sam ti broj na PP, i obavezno se javi... Samo napiši još gdje æeš biti, u kojem gradu... Endurac, što tebe muèi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 23, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bila je ovdje jedna Jawa hitno se prodavala za 250 EUR, eto recimo uzmes to vozis se 10 dana i prodas za 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mene nista ne muci , naprotiv, nego kazem coveku da se ne nada da ce dole nesto naci. Moji prijatelji dole iznajmljuju godinama skutere i za vodu i za ulicu, a pored toga imaju i picerije i restorane, a i ja sam dole jako dugo pa sam se baktao istom temom godinama unazad. Naj obicnija cinjenica nista vise. I kod nas taj hobi lose funkcionise jer je uzasno skupo iznajmiti ozbiljan motor i osigurati se, a uz cinjenicu da je dosta kradenih vozila dole, i da to treba odraditi legalno kako bi se dobili papiri kako bi se nedaj boze posle naplatile stete, dala ovlascenja obezbedilo itd itd..mozda je to ono sto ti je zasmetalo u mom odgovoru. Ne znam kome se isplati to da radi. No hard feelings sto se mene tice ali to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 23, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan OK, zasmetalo me ovo: ja koliko znam dole nema ozbiljnih motora za iznajmljivanje..ne cudi me. Ovdje je ostalo vrlo malo ukradenih auta, a motora ima malo i legalnih, a ne nelegalnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 23, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh..i da ima bice da je sto bi rekli onaj klinja i nj cale u sound klipu "aaa pa to je preskupo". Bio sam kod Petsevica juce da pogedam Kawe za kupiti pa svratio i 2m dalje da pitam za uslove iznajmljivanja. U ponudi su ER6N' date=' neki kawa kruzer i 2 ninje 6ce. 12.000 din je dnevno i to do 100km a preko 65 din km a ninje su oko 16 valjda. Ne pisem ovo da bih ikoga reklamirao, nego ti samo pomazem da sagledas situaciju i iz tog ugla.... Skuteri u CG verovatnoo nisu ni priblizno toliko skupi po danu i sigurno ih ima, u Budvi sasvim sigurno, al` skuter nije motor jbg....[/quote'] Cene kod Petosevica su SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO visoke. Mene je bila sramota kad sam stao ispred cenovnika i citao cene a bas me interesuje kako se oni osecaju. Da li je iko ikada upoznao nekoga ko je iznajmio motor kod njih? Siguran sam da nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 23, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, i ja sam shokiran cenama. Daklem treci put, ne isplati se iznajmljivati ozbiljne masine. Da...zaboravih, *Doticni* traze kategoriju A za motore (OK ali to znaci da 50% potencijalnih iznajmljivaca tj bikera otpada) i to za ER-6 mislim 1 god a za Ninju minimum 3 godine A kategorije (tu otpada od preostalih 50% makar jos 25% po mojoj skromnoj proceni).... Iznajmljivanje bikova je glup posao sa apekta profita tako da me ne cudi da *Doticni* ubaci u prodaju tih par komada sto ima i proda kao polovne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako' date=' i ja sam shokiran cenama. Daklem treci put, ne isplati se iznajmljivati ozbiljne masine. Da...zaboravih, *Doticni* traze kategoriju A za motore (OK ali to znaci da 50% potencijalnih iznajmljivaca tj bikera otpada) i to za ER-6 mislim 1 god a za Ninju minimum 3 godine A kategorije (tu otpada od preostalih 50% makar jos 25% po mojoj skromnoj proceni).... Iznajmljivanje bikova je glup posao sa apekta profita tako da me ne cudi da *Doticni* ubaci u prodaju tih par komada sto ima i proda kao polovne....[/quote'] Pa kad izaka motore, i kad bace dim, onda uradi servis, da garanciju, i da po povolnoj ceni, i proda cas posla. A mozda mu je fabrika dala par modela da drnda za promotivnu voznju po Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh..i da ima bice da je sto bi rekli onaj klinja i nj cale u sound klipu "aaa pa to je preskupo". Bio sam kod Petsevica juce da pogedam Kawe za kupiti pa svratio i 2m dalje da pitam za uslove iznajmljivanja. U ponudi su ER6N' date=' neki kawa kruzer i 2 ninje 6ce. 12.000 din je dnevno i to do 100km a preko 65 din km a ninje su oko 16 valjda. Ne pisem ovo da bih ikoga reklamirao, nego ti samo pomazem da sagledas situaciju i iz tog ugla.... Skuteri u CG verovatnoo nisu ni priblizno toliko skupi po danu i sigurno ih ima, u Budvi sasvim sigurno, al` skuter nije motor jbg....[/quote'] Cene kod Petosevica su SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO SRAMOTNO visoke. Mene je bila sramota kad sam stao ispred cenovnika i citao cene a bas me interesuje kako se oni osecaju. Da li je iko ikada upoznao nekoga ko je iznajmio motor kod njih? Siguran sam da nije... Ali upoznao sam seljaka Petosevica, i ne bi nikad iznajmio motor ovde, pogotovu ne kod njega, mada svaka mu cast na ubijanju Stankare sa cenama novih kawi. (ni nju ne bih kupio )... Za Grcku sam cuo da je raj za iznajmljivanje a pogotovu za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dude 0 Napisano Jul 24, 2006 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Bd sam vidio iznajmljene skutere uglavnom tipa Peugeot eliseo 100 . Mislim da ih drze negdje na setalistu pored hotela Mogren. U Ulcinju sam gledao neka rent skutere ne znam koji tip ali mislim da su oko 50ccm. Za "ozbiljnije" ili "prave" motore nisam siguran ali mislim da ih nema za iznajmljivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Jul 24, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da sigurno neces naci neku pravu machinu da iznajmis! Ja trazio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Bd sam vidio iznajmljene skutere uglavnom tipa Peugeot eliseo 100 . Mislim da ih drze negdje na setalistu pored hotela Mogren. U Ulcinju sam gledao neka rent skutere ne znam koji tip ali mislim da su oko 50ccm. Za "ozbiljnije" ili "prave" motore nisam siguran ali mislim da ih nema za iznajmljivanje. Pa i to je nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 26, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan u krajnjem slucaju moracu da iznajmim neki skuter,da se necimam svuda kolima,bolje ista nego nista,mada skuter nesmatram bas motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 26, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan I ponesi kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 27, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ponesi kacige... sve,sve,ali kaciga na glavi dok se vozi skuter,ja mislim da nema smesnija stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 27, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kaciga na glavi dok se vozi skuter' date='ja mislim da nema smesnija stvar[/quote'] Ima, kada 30EUR iz tvog novcanika nestane i pojavi se u novcaniku policajca koji te je zaustavio :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 27, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan kaciga na glavi dok se vozi skuter' date='ja mislim da nema smesnija stvar[/quote'] Ima, kada 30EUR iz tvog novcanika nestane i pojavi se u novcaniku policajca koji te je zaustavio :wink: Nema toga više. Sad ideš direktno kod sudije za prekršaje koji ti odredi da u roku od 8 dana moraš platiti 30 eura, a još 20 za troškove suðenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 27, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kaciga na glavi dok se vozi skuter' date='ja mislim da nema smesnija stvar[/quote'] Ima, kada 30EUR iz tvog novcanika nestane i pojavi se u novcaniku policajca koji te je zaustavio :wink: Nema toga više. Sad ideš direktno kod sudije za prekršaje koji ti odredi da u roku od 8 dana moraš platiti 30 eura, a još 20 za troškove suðenja... Na to sam i mislio, slaba interpretacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 27, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pao sa Hsarleya ili nekog R-a ili skutera pri brzini od 40kmh isto boli i isto se gine. Kacigu uvek na glavu, to vam kaze covek koji ne bi bio ovde da nije imao kacigu davne 2001 godine. Ja sam zbog kacige prosao samo sa laksim povredama bez preloma, dok je kaciga imala rez kao da je neko udario sekirom. Inace za one koji neznaju mene je auto udario u sred raskrsnice, tip je ladno prosao na crveno, nema dozvolu, nema osiguranje i nema nikakve papire za USA. Cak je pokusao da ide u rikverc da pobegne, medjutim penzionisani pandur koji je isao iza mene je uspeo da ga blokira pa su ga uhapsili na mestu. Covek platio kauciju 100 dolara i nikada se nije pojavio na sudu, jebeni ilegalci. Ali kad tad ce dolijati jer je za njim raspisana poternica, nada se covek da mu Bus da zelenu kartu, daj boze jer onda on u zatvor pa nazad u Meksiko, jebem li mu mater cigansku (nek mi oproste Romi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...