duledjo 154 Napisano Avgust 27, 2021 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da ponudi na prodaju Samsung a7 od 10inča malo polovan, potreban za čitanje novina, oglasa i slično. Imam Apple 3 ili 4 generacije ali prilično sporo okreće strane pa bih ga zamenio novijim, 063 23 23 82 Dušan Bgd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Septembar 3, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje te možda Huawei M5 3/32? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 3, 2021 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaću na netu, ne znam jel to slično po karakteristikama i veličini ovom samsungu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Septembar 4, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ok.... razlog prodaje je kupovina prvog smartfona. I sve mislim da ću pogrešiti ako ga prodam,ali treba mi nešto što mogu komfornije da nosim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 4, 2021 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Sličan je po karakteristikama, jedino mi kažu deca da će sa Huawei biti problem sa aplikacijama, i ne reče mi za cenu može i na tel 063 23 23 82 pozdrav Dušan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Septembar 4, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema sa aplikacijama, redovno mi stižu ažuriranja. 130e sve ono što sam dobio u radnji dajem kupcu. Olovka, rezervni ulošci, kutija, bla, bla..... Da... ja sam dokupio zaštitu za ekran i masku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Septembar 6, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi, sad izvuci.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 7, 2021 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...