bradivoje 9 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje da sipam u BMW 650? Da li je dosta da ili tri litra??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguće da je za ovakva pitanja postalo lakše pitati na forumu nego li sam pokušati saznati kod tetke Gugl? http://www.ka-music.com/bmw/BMW F650 Manual.pdf I da ne lutaš, strana 6 od 334. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 9 Napisano Avgust 22, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lomitelju i Bob Rocku.... Pa ja imam BMW od pre mesec dana... tako da još nisam uspeo da pohvatam sve konce!!! ... ulje u motoru 2,3 litre!!! Ihaaaa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Avgust 22, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj ovu temu i biće ti mnogo jasnije oko pojedinih stvari prilikom održavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 9 Napisano Avgust 22, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Niske, HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...