NEXS 0 Napisano Avgust 17, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, nov samu svetu motora tako da se lomim oko kupovine istog , moje pitanje je kawasaki en500 ili gpz 500 koji je po vama pouzdaniji i kasnije za odrzavanje , mislim da je kod gpz dotrajala lamela ali je za manje para pa me interesuje i koliko to moze da kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Avgust 17, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Masine su iste, jedino sto je gpz ima 60 konja. EN500 je kruzer a GPZ kao neki sport pa sta vise volis.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16555 Napisano Avgust 17, 2021 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima ko je uspeo da sprzi lamelu na GPZ500S...neki madjionicar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEXS 0 Napisano Avgust 21, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mnogo, a sta mislite o yamahi xj600 diversion 93godiste, da li su pouzdani u lepom stanju je i lepo ide ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12545 Napisano Avgust 21, 2021 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaš koliko su pouzdani motori stari 30 godina po kriterijumu modela? Kod polovnog motocikla je bitno ko ga je i kako održavao a ne ko ga je proizveo pre tri decenije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ga ugrej i ako lepo radi na svim obrtajima uzimaj. Generalno ta godista imaju problem sa karburatorima a to ne znam da li neko moze da resi. Inace kvalitetan motor.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...