Nolanka 508 Napisano Avgust 15, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se rastajemo, kupila se Agusta pa je smartic visak. Auto je kod mene od oktobra. Kupljen kod Saleta u SmartX servisu u Sremcici. Vaze za najbolji i najpouzdaniji smartov servis nadaleko, a bave se i prodajom smartova, koji sa njihovog placa izlaze 100% ispravni i regularni i za koje daju garanciju. Mazila sam ga i pazila, imala kuckanje s njim (pisah na forumu o tome), plasticno krilo je kvrcnulo - opet kod Saleta zamenjeno i ofarbano. Nikakav kvar nisam imala, menjala ulje kad je doslo vreme i uradila osvezavanje motora. Nisam stedela na njemu, pa sam dodala razne sitnice koje nisu bile fabricki, od dodatnih fiokica, preko crvenih lajsnica na izduvima hladjenja do kamera i jastucica za glavu. Nisam planirala jos dugo da prodajem ali se pojavio Brutale koji vec dugo zelim i lako sam donela odluku cega cu da se odreknem. U slucaju da je neko od kolega zainteresovan, imam set zimskih guma na alu felnama identicnim kakve su sad na njemu van Beograda pa se i oko toga mozemo dogovoriti. Takodje, imam i rezervni kljuc, koji je bez koda pa ga treba iskodirati. Smart ForTwo WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Smart ForTwo , 2003. godište, Kupe, Benzin 698 cm3, vozilo prešlo 100642 km, Novi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Septembar 3, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji. Bio sam danas kod Mire da vidim Smartica. Kako to dobro ide, kao mecava. Mislio dam da cemo da se prevrnemo u lar situacija. Usrao sam se ziv Nisam za sebe gledao, za rodjenog brata. Zivi i radi u USA, pa mu ovde treba neki automatik. Jos nismo odlucili koji ce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...