Jump to content

Moto Zajednica

Smart Fortwo 0.7 benzin

Recommended Posts

• Zainteresovan, 331 postova
  • Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000

Doslo vreme da se rastajemo, kupila se Agusta pa je smartic visak.

Auto je kod mene od oktobra. Kupljen kod Saleta u SmartX servisu u Sremcici. Vaze za najbolji i najpouzdaniji smartov servis nadaleko, a bave se i prodajom smartova, koji sa njihovog placa izlaze 100% ispravni i regularni i za koje daju garanciju.

Mazila sam ga i pazila, imala kuckanje s njim (pisah na forumu o tome), plasticno krilo je kvrcnulo - opet kod Saleta zamenjeno i ofarbano.

Nikakav kvar nisam imala, menjala ulje kad je doslo vreme i uradila osvezavanje motora. Nisam stedela na njemu, pa sam dodala razne sitnice koje nisu bile fabricki, od dodatnih fiokica, preko crvenih lajsnica na izduvima hladjenja do kamera i jastucica za glavu. Nisam planirala jos dugo da prodajem ali se pojavio Brutale koji vec dugo zelim i lako sam donela odluku cega cu da se odreknem.

U slucaju da je neko od kolega zainteresovan, imam set zimskih guma na alu felnama identicnim kakve su sad na njemu van Beograda pa se i oko toga mozemo dogovoriti.

Takodje, imam i rezervni kljuc, koji je bez koda pa ga treba iskodirati.

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Smart ForTwo , 2003. godište, Kupe, Benzin 698 cm3, vozilo prešlo 100642 km, Novi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1550 postova
  • Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita

Ljudi moji. Bio sam danas kod Mire da vidim Smartica. Kako to dobro ide, kao mecava. Mislio dam da cemo da se prevrnemo u lar situacija. Usrao sam se ziv :D

Nisam za sebe gledao, za rodjenog brata. Zivi i radi u USA, pa mu ovde treba neki automatik. Jos nismo odlucili koji ce :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja