Marconi 0 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, nadam se da ce naslov privuci paznju:DD Posle dosta vremena odlucim da uzmem cross motor(125ccm)...posle 50-ke to je njam njam:D Nadam se da ova tema pripada ovom "sektoru" posto je to voznja van druma:D Kao sto i sami predpostavljate, mene interesuju iskustva ljudi koji voze ovaj tip motora ili su vozili duze vremena ovaj tip balbal.... neka osnovna tehnika, sve sve i sve. Vozim ga nedelju dana, malo manje, navikavam se polako na snagu jer me ruke vise ne bole, predpostavljam, ali vec sam zgazio shugav ekser:(..nebitno, sve jedno:P....jedino me malo iritira sto me ljudi gledaju ko neprijatelja:| E sad ste vi na redu, pokazite se, zahvaljujem unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da nam napišeš o kom se motoru radi pošto ti u avataru i dalje stoji derbi 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marconi 0 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Aha sorry zbog toga..ma koliko trazio ne mogu da skontam kako se to menja, radi se o motoru "Honda cr 125". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marconi 0 Napisano Octobar 15, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Skontao:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8922 Napisano Octobar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sada ce cope da ti sve objasni, on vozi cr250. Po meni ruzan motor koji ide kao blesav (bar ovaj 250ccm). Motor je bas samo za offroad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marconi 0 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pa slusaj kod ovakvih motora je izgled na zadnjem mestu, ali to je samo moje misljenje:D "cope" cekam te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...