braco1 738 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Forumaši, ko moze kvalitetno srediti. Reparirati karburator bez motocikla? Znaci da se pošalje samo karburator bez motocikla, i da se odradi sto kvalitetnije. Curi, preljeva, rosi, kaplje, umorio sam se vise od improvizacija i popravki by my self... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, braco1 je napisao: Forumaši, ko moze kvalitetno srediti. Reparirati karburator bez motocikla? Znaci da se pošalje samo karburator bez motocikla, i da se odradi sto kvalitetnije. Curi, preljeva, rosi, kaplje, umorio sam se vise od improvizacija i popravki by my self... +38163697094 Boris - @bokilic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi karburator servis Unuce, Velika Plana.Nisam licno isao kod njih ali ono sto sam cuo i gledao na fejsu mi izgleda kao pristojan serviscicПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Avgust 26, 2021 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji imas samo dva MAJSTORA za karburatore..Bokilic i Unuce iz Velike Plane,pa sto mesta prazna pa ispod nema niko..Pozdrav Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 27, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic savetuje kupovinu seta za reparaciju na ebay kod starijih katburatora, moze spijunima da ti podesi karburator bez motora i dobijes takoreci nove karburatore ali po montazi treba vakumetar jer motor nije nov naravno. Unuce ima mnogo delova za karburatore i polovnih ako hoces tu varujantu. Nisam saradjivao sa tim servisom a za Bokilica mogu da kazem da nema dzaba zvanje dr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...