kepo 4527 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Davna jesen 2008 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Razgalili ste mi srce, naparili oci, i napunili stomak, ova jesenja idila me mnogo obradovala, DREAM TEAM je i ovaj put bio na visini zadatka i da se vozaju, i jedu i uzivaju i svu tu car i lepotu napunjenu emocijama i zadovoljstvom spakuju i isporuce bratiji da svi raduju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci............................. Ovo samo pogorsava moje stanje.......ovde u Africi, ma doci cu i ja "uskoro" (za 6,5 meseci) u Srbiju pa cu i ja malo da se provozam po ovoj nasoj predivnoj zemlji. Ljudi..............zavidim vam puno. Iskreni pozdravi iz Gabona............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Marokanac,samo javi kad stižeš.Poteraj bembaru a ostalo je naša briga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 15, 2008 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Eee da su se kockice malo bolje slozile...bila bi tu jos jedna 03ka :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandy 1 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Kepa , Lalajka i ostalo drustvo sa ove ture. Da ste se najavili na vreme mogao je biti i rucak (zidarskomlako i ja praktikujemo sa raznja ) a ne samo picence. Boze zdravlja neki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 16, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kako meni tek sad stavi ovo u Skorasnje neprocitane poruke?!? Bas je dobro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 17, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se sa malim zakasnjenjem. Nadam se da ce biti oprosteno. Ova voznja je bila moje prvo ozbiljnije krivinarenje sa posla posle dugog vremena, pa jos sa Transalpom... Mogu vam reci da smo sa mojom zenicom uzivali u voznji i u odabranom drustvu. U pocetku sam bio zauzet krivinama, naime Transalp se drugacije ponasa na krivudavim asfaltom od Jawe. Polako sam se uhodao i sve sam manje zaostajao za ekipom. Iskoristio bi priliku da se zahvalim ekipi sto su me verno pratili na pocetku putovanja, sto mi je ulivalo samopouzdanje i pomoglo da sto pre savladam krivine. O pejzazima su vec pisali putnici ovog dvodnevnog putovanja. Ja cu samo postaviti slike, ali moram vam reci da sam posle svake krivine ostajao bez teksta a svaki sledeci pejzaz je bio lepsi od prethodnog. U pauzama putovanja je bilo prilika i za poziranja, a kacim i sliku upozorenja, koja ukazuje na to da se ne sme govoriti nista ruzno o Transalpu kada je Melinda tu. Idejni vodja ovog putovanja nas je odveo na mnoga lepa mesta i obezbedio nam rajski smestaj sa mnogo udobnim krevetima. Domacini su dali sve od sebe da nam bude sto lepse,a mi smo uspeli da se spriljateljimo i sa stidljivim malim domacinom. Ovo putovanje u meni ostavio jak utisak. Rado cu se secati mog prvog krivinarenja sa Transalpom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 17, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Joska,slike i predeli su super.Trebao bi samo da preimenujes slike da bi i mi koji nismo bili tamo znali sta gledamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bambus 0 Napisano Octobar 18, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan i meni je zao sto sam propustio ostatak puta, jer vidim da je bilo super.Pozdrav svima iz grupe pa cemo opet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...