Guest VladaPUB Napisano Jul 19, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva sa istim i kakvih ? Kupio sam ga, tako da je malo kasno da me odvracate, cisto da ranije postanem svestan mogucih problema ili prednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vec sam pisao ponesto na temi http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2114&postdays=0&postorder=asc&start=0 ali u svakom slucaju mislim da ces se lepo navozati njime. U pitanju jeste malen motor i iz njegovih 150 ccm nije bas maksimum izvucen, posebno se oseti sa dve osobe na sebi, ali je zato komforan i lep, za kineske motore veoma dobrog kvaliteta. Dizajn znas i sam, najverovatnije si ga zbog toga i uzeo, meni se licno ne dopadaju bisage, izgledaju jeftino i slabasno, slicno kao i ona kamuflaza ispod sedista. Ostatak mislim da je skroz OK. Srvisa imas na vise mesta, delova uglavnom ima ali, koliko mi je poznato, i nije preterano kradljiv. Mislim da je najlepsi chopper u Keeway ponudi ove godine. Ne znam imas li veriziju sa daljinskim paljenjem i alarmom ili bez toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...