Jump to content

Moto Zajednica

Pancevo, 16. Jul 2005.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 179 postova

Od 14-og do 17-og Jula odrzava se 6-i bajk vikend u Pancevu. S obzirom na nikakvo vreme koje smo imali protekle nedelje u Beogradu, mala voznja do Panceva ove subote je dosla ko porucena. Od ljudi sa sajta drustvo sacinjeno od Igora XT, Tonija Dominator, Jasminka na onom njegovom crvenom cudu (BMW R1100 GS za neupucene) i mene na Comet-u krenulo je iz Beograda u posetu Pancevcima.

Skup je bio sasvim ok, ne velik ali fino organizovan. Ulaz je bio 200 dinara i za tiket ste mogli uzeti porciju pravog vojnickog pasulja. Pasulj? Neizbezan na svakom moto skupu, ali priznajem, nisam ljubitelj istog :P Ko je zeleo mogao je da se rashladi u reci, a da ne bi bilo dosadno, posle defilea u pet usledili su egzibicioni skokovi. Nije bilo nekog divljanja i pucanja koje me licno poprilicno nervira, jer dokazuju da ne cene ono sto voze. Bilo je jednog pesnicenje nekim nepoznatim povodom, ali su se strasti brzo smirile. Gde ima piva ima i... pa, svega :)

Danasnju voznju jedino je pokvarilo kidanje lanca na Tonijevom Dominatoru. Lanac je pritom zablokirao tocak te je Toni u brzini naglo zakocio i zaustavio se nasred pune raskrsnice u ulici 29-og Novembra. Trag koji je ostao iza blokiranog tocka bio je citavih 15 metara dug! Napravili smo par slika da vidite kako je to izgledalo, kada uzmem fotke od Tonija okacicu ih ovde.

Heroj dana je ipak Igor, koji je eto, nosio lanac u koferu! Onako, da se nadje :D Posle pola sata i veceg broja umazanih prstiju novi lanac je bio na mestu, a mi smo nastavili ka Pancevu. Ko bude prolazio kroz 29-i Novembar, mozda ugleda taj cudni trag na jednoj od raskrsnica ;)

E da i Castrol sprej za lanac - 600 dinara na skupu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Kao sto vec rekoh KARDAN JE ZAKON :klackalica: :wink:

''bo te kardan :baeh:

I tata bi sine... :roll:

• Braveheart, 702 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Jao i to sam propustio ... :oops: Znao sam a neodeh :cry:

Sve bi bilo drukcije da imam jaci motor a ne prokletu kosilicu od scootera :?

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R
Brate dokle ces vise pljuvati skutere?????????????????????????????

svako ima pravo na svoje misljenje!!!!!

i ja ih ne gotivim 8) :wink:

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Brate dokle ces vise pljuvati skutere?????????????????????????????

Dokle god ih bude vozio... :baeh:

• U prolazu, 66 postova

*ebiga marko verovatno nisi vozio skutere.Ne kazem ni ja da ih bas obozavam.Naravno da ih volim,pa ne bi ih vozio da nije tako.Ali pljuvati svoje to je debilno,ko kada bi ti sada pljuvao svog suzukija.Razumes?

I kada jednoga dana budem vozio neki jaci motor uvek cu se rado secati mog prvog takoreci motora,jer sam ipak na njemu naucio da vozim,da se snalazim u saobracaju....Koliko ima likova koji su za prvi motor imali recimo tomosa automatika i normalno da ce im on ceo zivot ostati u lepom secanju kao prvi motor.

I kada budem vozio jace motore necu NIKADA ALI BAS NIKADA NECU PLJUVATI SKUTERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peace to all!!!!

• U prolazu, 66 postova

p.s To sto tebe biker boy skuter ne sluzi bas kako si ti zeleo nije ralzog da ga pljues.Verovatno ga nisi pljuvao tek kada si ga kupio.

Al *ebiga koliko para toliko muzike.

• Svrati ponekad, 179 postova

Dobro bre narode, ovo je tema o Pancevackom skupu a ne o tome ko (ne) voli skutere :P Bojim se ako otvorim posebnu temu o tome sta mislite o skuterima, da bi se pretvorila u pravi mali rat :?

Ja inace nemam nista protiv skutera, stavise mislim da bi to bilo jeftino i efikasno resenje za saobracaj u Beogradu.

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R
Ni ja ne volem scooteri. Nemaju KARDAN :mrgreen: :mrgreen: :wink:

:boca: :spam: :jecaj: :jecaj: :kaboom: :skuter: :antiwar:

• Braveheart, 702 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Pa razocaran sam u ovaj scooter jer nemam bolji !!! E ja pljujem svoj a ne tvoj scooter :x a ovo je i moj prvi mootor ali kad vidim kakvi klinci i sta sve voze onda se sav smorim !!! O tome sam teo reci da imama bolji pa makar i scooter usudio bih se ici malo dalje !!! A i u ovaj scooter sam toliko para ulozio da ti nemas pojma zato cuti

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja