Never 2 Napisano Jul 16, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Od 14-og do 17-og Jula odrzava se 6-i bajk vikend u Pancevu. S obzirom na nikakvo vreme koje smo imali protekle nedelje u Beogradu, mala voznja do Panceva ove subote je dosla ko porucena. Od ljudi sa sajta drustvo sacinjeno od Igora XT, Tonija Dominator, Jasminka na onom njegovom crvenom cudu (BMW R1100 GS za neupucene) i mene na Comet-u krenulo je iz Beograda u posetu Pancevcima. Skup je bio sasvim ok, ne velik ali fino organizovan. Ulaz je bio 200 dinara i za tiket ste mogli uzeti porciju pravog vojnickog pasulja. Pasulj? Neizbezan na svakom moto skupu, ali priznajem, nisam ljubitelj istog Ko je zeleo mogao je da se rashladi u reci, a da ne bi bilo dosadno, posle defilea u pet usledili su egzibicioni skokovi. Nije bilo nekog divljanja i pucanja koje me licno poprilicno nervira, jer dokazuju da ne cene ono sto voze. Bilo je jednog pesnicenje nekim nepoznatim povodom, ali su se strasti brzo smirile. Gde ima piva ima i... pa, svega Danasnju voznju jedino je pokvarilo kidanje lanca na Tonijevom Dominatoru. Lanac je pritom zablokirao tocak te je Toni u brzini naglo zakocio i zaustavio se nasred pune raskrsnice u ulici 29-og Novembra. Trag koji je ostao iza blokiranog tocka bio je citavih 15 metara dug! Napravili smo par slika da vidite kako je to izgledalo, kada uzmem fotke od Tonija okacicu ih ovde. Heroj dana je ipak Igor, koji je eto, nosio lanac u koferu! Onako, da se nadje Posle pola sata i veceg broja umazanih prstiju novi lanac je bio na mestu, a mi smo nastavili ka Pancevu. Ko bude prolazio kroz 29-i Novembar, mozda ugleda taj cudni trag na jednoj od raskrsnica E da i Castrol sprej za lanac - 600 dinara na skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 18, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan bas lepo. Ja sam hteo da dojezdim ali nisam nesto bio raspolozen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 18, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vec rekoh KARDAN JE ZAKON :klackalica: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 19, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vec rekoh KARDAN JE ZAKON :klackalica: :wink: ''bo te kardan :baeh: I tata bi sine... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Jul 25, 2005 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Jao i to sam propustio ... :oops: Znao sam a neodeh :cry: Sve bi bilo drukcije da imam jaci motor a ne prokletu kosilicu od scootera :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 26, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Brate dokle ces vise pljuvati skutere????????????????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jul 26, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Brate dokle ces vise pljuvati skutere????????????????????????????? svako ima pravo na svoje misljenje!!!!! i ja ih ne gotivim :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 26, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Brate dokle ces vise pljuvati skutere????????????????????????????? Dokle god ih bude vozio... :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 26, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan *ebiga marko verovatno nisi vozio skutere.Ne kazem ni ja da ih bas obozavam.Naravno da ih volim,pa ne bi ih vozio da nije tako.Ali pljuvati svoje to je debilno,ko kada bi ti sada pljuvao svog suzukija.Razumes? I kada jednoga dana budem vozio neki jaci motor uvek cu se rado secati mog prvog takoreci motora,jer sam ipak na njemu naucio da vozim,da se snalazim u saobracaju....Koliko ima likova koji su za prvi motor imali recimo tomosa automatika i normalno da ce im on ceo zivot ostati u lepom secanju kao prvi motor. I kada budem vozio jace motore necu NIKADA ALI BAS NIKADA NECU PLJUVATI SKUTERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Peace to all!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Jul 26, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan p.s To sto tebe biker boy skuter ne sluzi bas kako si ti zeleo nije ralzog da ga pljues.Verovatno ga nisi pljuvao tek kada si ga kupio. Al *ebiga koliko para toliko muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 26, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne volem scooteri. Nemaju KARDAN :mrgreen: :mrgreen: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Jul 27, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre narode, ovo je tema o Pancevackom skupu a ne o tome ko (ne) voli skutere Bojim se ako otvorim posebnu temu o tome sta mislite o skuterima, da bi se pretvorila u pravi mali rat :? Ja inace nemam nista protiv skutera, stavise mislim da bi to bilo jeftino i efikasno resenje za saobracaj u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jul 27, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne volem scooteri. Nemaju KARDAN :mrgreen: :mrgreen: :wink: :boca: :jecaj: :jecaj: :kaboom: :skuter: :antiwar: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 27, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne volem scooteri. Nemaju KARDAN :mrgreen: :mrgreen: :wink: :twisted: .ebo te kardan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Avgust 3, 2005 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Pa razocaran sam u ovaj scooter jer nemam bolji !!! E ja pljujem svoj a ne tvoj scooter :x a ovo je i moj prvi mootor ali kad vidim kakvi klinci i sta sve voze onda se sav smorim !!! O tome sam teo reci da imama bolji pa makar i scooter usudio bih se ici malo dalje !!! A i u ovaj scooter sam toliko para ulozio da ti nemas pojma zato cuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...