jevtaunicorn 4 Napisano Mart 10, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,evo i mene,ponosnog vlasnika En500 '92god...interesuje me ko radi,tj.pravi crash barove i roll barove za dotični motor...Hvala 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 488 Napisano Mart 11, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Radi @seba011 s foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jevtaunicorn 4 Napisano Mart 11, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kawasaki en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, VelikaBeba je napisao: Radi @seba011 s foruma Ne,pitao sam...mene interesuje niklovani ili prohromski....ipak Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano April 24, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Finalna dužina je umesto 100mm kao na skici, svedena na 90mm u zadnjem momentu što je ispalo ekstra, jer kablovi i sajla kvačila bi bili kratki te bi morali da se ukroje kako bi sve funkcionisalo bez zatezanja. Podizači i brezoni su of 304 prohroma. Pozicija sedenja mi je sad idealna, zavalim se i uživam Ako neko bude rešio da pravi isto ovo, samo da kažem unapred da je u pitanju M10x1.25 (fini) navoj na kormanu, da ne bude posle da uradite standardni 1.5 navoj pa da neće da se ušrafi Promenio April 24, 2021 član MARKO9966 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 28, 2022 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim celi svetlosnu grupu kao sto je tvoja? Svidjaju mi se ova 3 fara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Jul 28, 2022 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Taj u sredini je fabrički, a ovi sa strane su kinezarija sa eBay-a. Komad je bio oko 30 dolara koliko se sećam, vidim da su sad jeftiniji i mogu se naći za oko 20-25 dolara po komadu. Nosač je bio na motoru sa starim slomljenim farovima, mada postoje i nosači na eBay, doduše ne odgovaraju za ovaj motor, smetaju migavci. Ovaj nosač je ručno rađen, nikakva nauka da ti neko izvari od prohroma za očas posla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 48 Napisano Decembar 13, 2023 U prolazu, 44 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodaje neko od vas EN500 ili Vulcan 500 pa je okačio oglas na polovne automobile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beardlion94 6 Napisano Jul 7 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Kawasaki EN 500 A custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog EN 500 1990 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beardlion94 6 Napisano Jul 7 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Kawasaki EN 500 A custom Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, beardlion94 je napisao: Evo i mog EN 500 1990 Jel zna neko koje su dizne za gorivo u njemu fabricke remontovani su karbovi vakumirabi medjutim primecujem nesto jacu potrosnju tipa pre je bilo 4,5lit sad je skoro 6lit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su 102 ali proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beardlion94 6 Napisano Jul 18 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Kawasaki EN 500 A custom Prijavi odgovor kao problematičan 112 su stock, a jel ima neko ovde iskustva dosta sa ovim motorima konkretno imam par pitanja vezano za agregat .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene poceo da zeza frajlauf.I meni bi pomoc u vidu saveta dobro dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Jul 28 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da je fajlauf ? Jesi li probao da ga pališ sa pomoćnm akumulatorom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Avgust 9 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam.Kupio sam nov akumulator ali isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...