zlajabgd 9 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan secate se sir olivera,pa da ga citiram: NJIH SU DVOJICA MI SMO SAMI,NE ULAZI U BORBU U KOJOJ SI BROJCANO SLABIJI. a da treba tuzakati treba .....ne moze da skodi ljudi nisu svesni svoje nesvesti,voze pod predpostavkom :AKO PRODJE PROSO SAM ,a ostali kako im bude A MENE AKO SE SETE ZA DAN BEZBEDNOSTI.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam temu poceo zato kad nekom ispricam svi te gledaju ko budalu sta on hoce da ti iprica . Tuzibaba. Al ovo sa kompjuterom je za neki domaci film .Super si snasao da mozemo bar da si svi resimo te tehnike sto gresi i ispada iz sistema ( policiski kompjuteri ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Juce dok sam se vracao iz Vrcina putem E-75 vidim ispred mene beli Yugo i stop svetla nerade uopste,bio je mrkli mrak al sreca vozio sam polako.Steta sto tamo gde sam ih video nigde nestoje plavci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 4, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ne vredi ni tužakati! Ne znam koliko puta sam zvao saobraćajnu policiju zbog ludaka koji prodaje poljoprivredne proizvode na raskrsnici Cvijićeve i Zdravka Čelara (u Beogradu) i to parkiran u saobraćajnoj traci!!! A tu je odrđeno dve trake za levo u Starine Novaka (sa posebnim semaforom), jedna za pravo i ta u kojoj je on parkiran (tik do semafora) za pravo i desno. Za one koji ne znaju raskrsnicu, tu se ukršta jedo 4-5 GSP linija ( što trola, što autobusa) i gužva je tokom celog dana. Naravno, dasa ne odustaje od trgovine. Ko je tu lud?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 4, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Lud je onaj lik što tu pored drži trafiku (Cvijićeva, u pravcu 29. nov, pre Čelareve, sa desne strane), i koka-kola frižider na sred trotoara... A o tim stvarima neću ni da pričam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 4, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad nisam tuzakala...da niste otvorili ovu temu ne bi palo na pamet uopshte...mada vidim da je to stvarno dobra stvar u nekim situacijama...al kapiram da verovatno vetjini nas kroz glavu prodje ko tje sad da trazi pandure.... Pre mesec dana sam spasila samoubicu na Brankovom mostu...vozila sam ka NBG i vidim choveka na sred mosta preskache onu ogradu, dodam gas i onim plavcima na kraju mosta prijavim shta se deshava... Isti taj plavac me zaustavio posle par dana (prepoznao motor i mene) i rekao mi da su spasili lika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad nisam tuzakala...da niste otvorili ovu temu ne bi palo na pamet uopshte...mada vidim da je to stvarno dobra stvar u nekim situacijama...al kapiram da verovatno vetjini nas kroz glavu prodje ko tje sad da trazi pandure.... Pre mesec dana sam spasila samoubicu na Brankovom mostu...vozila sam ka NBG i vidim choveka na sred mosta preskache onu ogradu, dodam gas i onim plavcima na kraju mosta prijavim shta se deshava... Isti taj plavac me zaustavio posle par dana (prepoznao motor i mene) i rekao mi da su spasili lika.... Bravo Mina a to vec nije tuzakanje ,to bi pretpostavljam svako normalan uradio kome je stalo do ljudskog zivota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan ; i ovako je svaki cetvrti pub u ovoj nam nasoj dragoj udbaskoj zemljici jos ako i ostatak tezi ka statusu svedok saradnik?Gde nam je kraj?Realno u vecini slucajeva samo sami sebi mozemo da pomognemo u NEPREDVIDIVIM situaciama u koje nas dovede neko drugi ili pak mi sami.Nevidim da cinkarenje polu pismenim ljudima koji zakon desifruju konsultovajuci sudskog tumaca {cast pojedincima koji posteno rade svoj posao} ali licno mislim da ovo sto "oni" pustaju na ulicu da deli pravdu da nekazem da je nesposobno preformulisacu u nekopetentno.Kao sto rece jedan kolega par postova vislje NEULAZITE u problem ako nemozete SAMI da ga resite. HOCU DA KAZEM ako policiji trebas da kukas i ukazujes im na 1001 problem znaci da oni platu primaju za statiranje a da "vi" gradite karijeru u suprotnom smeru ako sve vidite i znate koga treba preventivno staviti pod lupu {da bude sve u stihu} potrazite radna mesta u MUP-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...