BoxX 46 Napisano Jul 24, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶-̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ Bicikla sa motorom R1200GS 0307 Prijavi odgovor kao problematičan Arhangel Moto Fest 23 i 24 jul 2021 Dunavski Kej Grocka Subota uveče 22:00 Yu Grupa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Jul 24, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Krećem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Jul 25, 2021 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri domaćini su se potrudili kao i svake godine da nam bude sve potaman. Odličan skup,na lepoj lokaciji kraj Dunava,super svirka ,a mi smo se sproveli kako dolikuje .Sve pohvale Promenio Jul 25, 2021 član Dule Sebeški 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio oba dana , kampovao i lepo se proveo kao i svake godine jos od prvog Arhangel festa. Samo nastavite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 26, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, samo u subotu uveče sam stigao da navratim. Odlična atmosfera i besprekorna organizacija skupa. Bilo je nekoliko stotina motora a video sam dosta tablica i iz R.Srpske, FBiH, CG i Makedonije. YU grupa je svirala kao da je imala solistički koncert, dva sata bez pauze, kao da su u najboljim godinama. Ustvari, oni tek sada i jesu u najboljim godinama... 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2622 Napisano Septembar 1, 2021 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je sto i ranije nisam dolazio. Klub prema kome imam veliko poštovanje pokazao se kao dobar domaćin. Vidimo se opet! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...