nedodjija 5 Napisano Jul 19, 2006 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pocatello USA Prijavi odgovor kao problematičan Evo druge price koja mi se dogodila. Prosle godine sam dobio dobro zaposlenje posle zavrsenog fakulteta i zena i ja smo se slozili da bi trebao da kupim solidan motor za jedno $2000 kako ne bi morao da uzmem kredit. Od malih nogu sam zeleo da imam BMW ali gde ces ovde za te pare da nadjes BMW. Moj drugar u Juti je imao radu za prodaju automobila koju je pre par godina preselio iz Rino Nevade. Pricali smo preko telefona i on mi rece da ima BMW R100RT koji je kupio od osiguravajuce kompanije. Neki tip je slupao motor i kompanija mu je platila osiguranje, tako da su oni zadrzali slupani motor. Moj drugar je onda od te kompanije 1995 otkupio motor. Motor je 1991 godiste i imao je oko 10,000 milja, sto ovde nije tako mnogo za Sport Turer klasu. Znaci motor je sedeo po garazama 10 godina. Moj drugar mi je prodao motor za $1000. Neki od vas mozda misle da je ta cena visoka posle gledanja ove slike, ali BMW motorcikli su ovde na ceni. Pa evo i slike: To je bilo prosle godine. Posle dosta rada i truda ja sam kupio sediste, prednju plastiku od Cafe Racer-a i novi akumulator. Ocistio i nastelovao karburatore i poskidao staru plastiku. Corbin Sediste = $200 Prednja Cafe Racer plastika = $50 nov akumulator = $60 (veci akumulator nego za hondu) Ciscenje karburatora i stelovanje = Pet sati dobrog truda i rada Evo kako je motor izgledao posle svega: I ovo smo moj klinja i ja na motoru: U sledecih par dana napisacu nesto vise o specifikacijama motora, i kakav je za voznju. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9684 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan cestitan posta si vlasnik BUMWIPER-a.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Jul 19, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ala si ga opravio svaka ti cast :wink: super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E pravi si trgovac da te nema. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bravo matori, svaka èast. Lepo je što imaš volje da sreðuješ i popravljaš. Motor je odlièan, vidi se da si ga sredio sa ljubavlju, sada možeš da se pozerišeš po Amerikama sa BMW-om... Živ bio! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 20, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lepo , nema sta!!! =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...