filipavala 0 Napisano Jul 14, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: SprintMaxx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa kazaljkom koja pokazuje koliko ima goriva, ja kad ga natocim do cepa skazaljka pokazuje da je malo vise od pola rezervoara sta vi mislite koji je problem i kako ga resiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Jul 14, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sajlu dotegni,odvrni plastike one na ruckama i videces sajlu i samo je dotegni jako i resio si prob..Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipavala 0 Napisano Jul 15, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: SprintMaxx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Danijell. je napisao: Sajlu dotegni,odvrni plastike one na ruckama i videces sajlu i samo je dotegni jako i resio si prob.. Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока koju sajlu jel mislis na onu kod pokazivaca brzine ili na neku drugu sajlu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle50 3 Napisano Jul 15, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Staho PRO XT Prijavi odgovor kao problematičan Kinesko smeće od merača, ja sipam po osećaju nekad mi se ugasi na pola rezervoara po kazaljci, a nekad stigne do crvenog i tek onda sipam. Imam isti skuter isti problem, rešenje je steći osećaj po kilometraži jer svaka solucija iziskuje truda, cimanja i malo znanja. Ali u principu ne isplativo je jer ti treba druga tabla i plovak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...