Zmajcek 1 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Jawa je cudo!!! Samo se ti navozaj kako treba, a majstora vec imamo kod mene u 'komsiluku'. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Novembar 3, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. I meni je pola porodice dobilo fras, a pola htelo da me se odrekne kad sam rekao da cu da kupim veci motor. I evo me sad na Kawi. Tako da, samo ti uzivaj i srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan U bre komšo pa ja te ne pozdravi!!! E pa dobro ti nama došo brate!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
E.T.C. 0 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala komsije! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...