NooN 69 Napisano Jul 2, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su skoro kao nove - bez tragova koriscenja. Nemaju luftere, imaju stitnike na kolenima i dzepove za stitnike na kukovima (stitnika nema) . Dva dzepa sa prednje strane , nemaju zimsku postavu. Za osobe oko 180/80 gore dole. Ne znam za ovu marku-mislim da je Engleska a deluju prilicno cvrsto (kvalitetno). Cena 4000 din mislim da je krajnje korektna. Proba moguca u Beogradu a dogovor na 069 2 777 520 Nenad. Promenio Jul 2, 2021 član NooN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Jul 4, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljen oglas i na kupujemprodajem tako da za kolege cena ide dole 3000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 4, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi mogle za 183 i oko 90kg? Sta pise na njima koja velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Jul 4, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da pise L ili sam ja to umislio - provericu cim budem u prilici. Najbolje da izmerim sirinu struka i duzinu pa proceni. Moguce ako si rasporedjen sa kilazom da bi odgovaralo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Jul 6, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...