Motorcyclist 22391 Napisano Januar 10 Integrisan, 7010 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bi Zokiju bio rodjus. Hvala jos jednom na divnim putopisima i avanturama. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22391 Napisano Nedelja u 10:34 Integrisan, 7010 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2021 at 3:39 PM, Yanco said: Ovaj snimak sam gledao nebrojano puta, i svima koji nisu iz moto sveta im pustao da odgledaju, da bi razumeli lepote putovanja motorom: Osećam se kao da je umro neko koga sam jako dobro poznavao... i kao što reče na kraju snimka: "Jednog dana ćemo svi imati kuću". Konačno je imaš... Živeo si ispunjen život, neka ti su ti široki putevi nebeski, Kawazoki... Upravo mi je izasao ovaj snimak 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1135 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Zainteresovan, 242 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Gledao sam video Promenio pre 9 sati član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...