shlem 8263 Napisano Jun 11, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna su mi grla karburatora za Yamahu FZR 750 R, mislim da pasuje na još neke modele iz te FZ serije motocikala. Nema u Kaću, a ne znam gde da tražim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Jun 14, 2021 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije isti kao za TDM i XTZ? Mislim da nose iste karburatore. Mikuni BDST... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8263 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, svaki savet dobro došao, pogledaću i uporediti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Jun 14, 2021 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas skinut premeri i slikaj, imam ja negde od TDM-a, menjao pre mesec-dva. Pa mozemo da uporedimo dimenzije. ovako izgledaju https://motobikeshop.rs/sr/product/grlo-karburatora-yamaha-tdm-850-91-98-vicma-par Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8263 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju za Diverziju 900, nova grla koštaju naopakih 110 evra po komadu. Ovo sam video na YT neki lik budži od navedenog modela. Inače sad videh da je na TDM-u 44 mm, a na Diversion 42mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jun 14, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Da li su tvoja grla loša ili želiš nešto da postigneš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 14, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prva pomoc je silikon Saratoga, spojio sam aluminijumski deo i gumeni sa njom i onda sam premazao cele gumene delove i to je drzalo 2 godine, u medjuvremenu sam nabavio druge ali ih nisam ni zamenio dao sam uz motor. Druga kazu dobra varijanta je silikon za sofersajbne onaj sto se potopi u vreloj vodi da omeksa i nanese a posle kad stegne to je to. I posle trazis polako pa kada ispadne kupis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Jun 14, 2021 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, bolje ista nego nista, ako ovde zamenske kupis, sigurno ces ove dobiti... Vidi pasuje li sta od ovih... Nekada sam za 1000f narucivao iz Pollomotard-a, 60eura su te do cilindara bile. da je samo okruglo mogli bi da napravimo za prvu pomoc... Takodje, viktor reinz silikon dobro drzi! https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20210614115755&SearchText=Yamaha+XJ900+intake Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8263 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan On 14.6.2021. at 20:18, Rik je napisao: Da li su tvoja grla loša ili želiš nešto da postigneš? Nema šta da postizavam, nego stara i ispucala, pa vuče falš vazduh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Jun 16, 2021 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan CRUZINIMAGE.NET | Specialty store of motorcycle parts WWW.CRUZINIMAGE.NET Pogledaj dal ima ovde, ja narucivao nesto, stiglo za 5 dana DHLom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8263 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @JoeD hvala za link, naručeno. Kad budem sve završio objaviću u temi o Diverziji, inače gadan zajeb sa tim grlima, a u originalu skupo ko vatra. Hvala svima na komentarima, nije loša ideja sa tim silikonima i lepkovima, ali toliko su propala da im nema leka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...